Το μυστήριο των UFO αρχαίοι εξωγήινοι ~ Το Σύμπαν που αγάπησα (Βίντεο)
Το μυστήριο των UFO ~ Το Σύμπαν που αγάπησα (Βίντεο)

Ένα ερώτημα το οποίο διατυπώνεται εδώ και πολλές δεκαετίες, χωρίς όμως να μπορούμε να δώσουμε μία τελειωτική απάντηση, είναι εάν κατά το απώτατο παρελθόν έχουν επισκεφθεί τη Γη μας εξωγήινα πολιτισμένα όντα τα οποία βοήθησαν στη διαμόρφωση της ζωής και του πολιτισμού στον πλανήτη μας.

Ένα παρόμοιο ερώτημα είναι, το εάν οι εξωγήινοι επισκέπτες, εξακολουθουν να είναι κοντά μας...Για κάποιους μη θνητούς δεν υπάρχει κανένα ερώτημα, ειναι σίγουροι!!!άπλα δεν θέλουν να το πουν.

Ορισμένα αρχαιολογικά ευρήματα σίγουρα προβληματίζουν τους επιστήμονες, ενώ είναι μέτρητες οι αναφορές "περίεργων καταστάσεων" σε μύθους και δοξασίες.

*Το 329 π.Χ η στρατιά του Μεγάλου Αλεξάνδρου τρόμαξε από δύο φλεγόμενες ιπτάμενες «ασπίδες» στον ουρανό...Στο βίντεο βεβαία θολώνουν και τα νερά, για τους αφελής, με το να λένε οτι ειναι ψεύτικα μερικά στοιχειά 2 μόνο σε τόσες αποδείξεις! χωρίς καμιά απόδειξη οτι ειναι ψεύτικα!(οπως και ψεύτικα στοιχειά περί ufo,τα αληθινά μακριά!) δεν γίνεται διαφορετικά να πουν ανοιχτά στον κόσμο οτι τελικά ολα ειναι αληθινά και δεν ειναι θεωρίες συνωμοσίας!

ίσως κάποτε αν δώσουν το οκ οι Εβραίοι! οπως κάποτε που τελικά είπαν οτι η Γη δεν ειναι επίπεδη! αλλα στρογγυλή, για χιλιαδες χρονιά, όσοι το έλεγαν δεν ήταν άπλα συνομοσιολογοι αλλα τους έκαιγαν ζωντανούς!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications