Βρετανός γιος σκηνοθέτη του Χόλιγουντ είναι αστέρι της αλ-Κάιντα σε προπαγανδιστικά βίντεο
Βρετανός γιος σκηνοθέτη του Χόλιγουντ είναι αστέρι της αλ-Κάιντα σε προπαγανδιστικά βίντεο

Η Μητέρα φοβάται ότι ο γιος θα μπορούσε να σκοτωθεί σε επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους της RAF.

Ο λευκός Βρετανός γιος του σκηνοθέτη έχει αλλάξει δόγμα από τον καθολικισμό στο Ισλάμ κι έγινε ένας μαχητής της Αλ Κάιντα στη Συρία, αποκαλύπτει η MailOnline.

Ο Lucas Kinney, 26 ετών, έχει γίνει δημοφιλής φιγούρα για τους τζιχαντιστές - εμφανιζόμενος σε απευθείας σύνδεσης βίντεο προπαγάνδας που έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν νέους να στρατολογηθούν. Ο Βρετανός νεοφώτιστος ανατράφηκε ως Καθολικός και παρακολούθησε Καθολικά πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια σχολεία. Ως έφηβος ήθελε να γίνει ιερέας.

Ο πατέρας του Πάτρικ, 59, συνεργάστηκε στενά με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ σε ταινίες όπως "Ο Ιντιάνα Τζόουνς και η Τελευταία Σταυροφορία" και ήταν βοηθός σκηνοθέτη σε μια μακρά σειρά blockbusters.

Η μητέρα Deborah Phipps, 53, που έχει πάρει διαζύγιο από τον πατέρα του Lucas όταν ήταν ακόμη στο δημοτικό σχολείο, ομολόγησε το φόβο της ότι ο γιος της θα είναι ο επόμενος Βρετανός που θα σκοτωθεί από RAF σε επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους ή σε ένα ρωσικό βομβαρδισμό, και τους φόβους της ότι θα μπορούσε να γίνει ένας βομβιστής αυτοκτονίας.

Η κ Phipps, που λαμβάνει περιστασιακά e-mails από τον γιο της, δεν μπορεί να εξηγήσει πώς πήγε από ένας φυσιολογικός, λαμπρός έφηβος μετατράπηκε σε έναν φανατικό μουσουλμάνο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications