«Σαρώνει» η ρωσική αεροπορία χτυπώντας 55 στόχους του ISIS στην Συρία τις τελευταίες 24 ώρες( Βίντεο)

Έπεσε ο ουρανός και τους «πλάκωσε» τους Τζιχαντιστές στην Συρία, αναγκάζοντας τους να κρυφθούν οπουδήποτε μπορούν, από την δράση των ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών.

«Σαρώνει» η ρωσική αεροπορία χτυπώντας 55 στόχους του ISIS στην Συρία τις τελευταίες 24 ώρες( Βίντεο)

Μόνο σήμερα είχε η ρωσική αεροπορική « καταιγίδα» κατέστρεψε 55 στόχους του ISIS στην Συρία τις τελευταίες 24 ώρες.!! Σύμφωνα με στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες η άμεση ψυχολογική επίδραση στους μαχητές του «Ισλαμικού Στρταού», είναι πολύ μεγάλη. ενώ ήδη εμφανίζονται στον διεθνή τύπο φωτογραφίες Τζιχαντιστών σε τουρκικά αεροδρόμια να αποχωρούν από την περιοχή.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα, ότι η Μόσχα έχει επεκτείνει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της στην καθημαγμένη από τον πόλεμο χώρα, ακόμα και με πτήσεις πολεμικών ελικοπτέρων τα οποία οι Ισλαμιστές τα αποκαλούν « ιπτάμενα τάνκς» . Τα ρωσικά SU-25 χτύπησαν και κατέστρεψαν 29 στρατόπεδα εκπαίδευσης «τρομοκρατών», αποθήκες πυρομαχικών, εγκαταστάσεις στρατωνισμού, αρχηγεία κά.

Το ζήτημα όμως είναι ότι το τελευταίο διάστημα έχουμε ολική στρατιωτική εμπλοκή της Σ.Αραβίας στην συριακή επικράτεια, κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ επικίνδυνο.Ο Καθηγητής Joshua Landis, ένας από τους πιο έγκυρους ειδικούς στην σύγχρονη Συρία ανέφερε τα εξής: «Μερικοί ενημερωμένοι αναλυτές λένε ότι οι Σαουδάραβες έχουν εμπλακεί ως τον «λαιμό» στην ρωσο-ιρανική κλιμάκωση στην Συρία. Προς το παρόν είναι σίγουρο ότι πραγματοποιείται μαζική προμήθεια εξοπλισμού από τον νότο ».

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι στην πρώτη γραμμή , είναι το ζήτημα παροχής εξελιγμένων αντιαεροπορικών συστημάτων στην συριακή αντιπολίτευση με στόχο τα ρωσικά αεροσκάφη . Δεδομένου του κατακερματισμού της συριακής αντιπολίτευσης, οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να εντοπίσουν τις οδούς ανεφοδιασμού και προμήθειας σύγχρονων οπλικών συστημάτων της κάθε ομάδας, η οποία με την σειρά της μπορεί να οδηγήσει σε πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις, συνέχισε ο ίδιος.

Τα ρωσικά αντίποινα όμως σε αυτήν την περίπτωση θεωρεί ο καθηγητής για την Σαουδική Αραβία θα είναι « τρομερά». . Σύμφωνα με την εφημερίδα Eldorar , η οποία επικαλείται ανώτερο Σαουδάραβα αξιωματούχο, αναφέρεται ότι η Σαουδική Αραβία έχει ήδη αρχίσει να παρέχει «υπερσύγχρονα όπλα» στις συριακές παρατάξεις, πρώτα και κύρια, στην οργάνωση Jaish Al-Fateh. Αξιωματούχος είπε ότι «δεν αποκλείει» το ενδεχόμενο της παροχής στους αντάρτες ακόμη και σύγχρονων φορητών συστημάτων αντιαεροπορικής άμυνας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας Pentapostagma.gr, οι Ρώσοι έχουν λάβει τα δικά τους «μέτρα», αποστέλλοντας Ιρανούς κομάντος της περιβόητης δύναμης Al Quds να εξουδετερώσουν τις δυνάμεις της συριακής αντιπολίτευσης και να εντοπίσουν τις οδούς ανεφοδιασμού. Η ουσία όμως βρίσκεται στην κόντρα ΗΠΑ και Ρωσίας,καθώς και στο πως θα αντιδράσει η Ουάσιγκτον στην κινεζική χερσαία εμπλοκή στην Συρία.!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications