Ταξιδεύουν στο μέλλον και γίνεται τηλεμεταφορα ανθρώπων στον Άρη??
Ταξιδεύουν στο μέλλον και γίνεται τηλεμεταφορα ανθρώπων στον Άρη

Σύμφωνα με δύο Πληροφοριοδότες( ο ένας είναι ο Michael Relfe), της Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ το Υπουργείο Άμυνας ανέπτυξε την τεχνολογία να ταξιδεύει στο μέλλον πριν από 40 χρόνια. Ήδη από το 1967, η κυβέρνηση των ΗΠΑ, χρησιμοποιεί μια εγκατάσταση βασισμένη στον Tesla και στην κβαντική φυσική.

Αυτή η τεχνολογία έχει χρησιμοποιηθεί για στρατιωτικά ,πολιτικά και οικονομικά οφέλη . Τους δίνετε η δυνατότητα να γνωρίζει κανείς τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Η CIA κατάσχεσε τα έγγραφα του Τέσλα για την τηλεμεταφορά λίγο μετά την δολοφονία του.

Ο Michael Relfe είχε προσληφθεί το 1976 και πέρασε τα επόμενα 20 χρόνια, βοηθώντας να διατηρήσει και να επεκτείνει μια από τις δύο ή περισσότερες αποικίες των ΗΠΑ στον Άρη. Αυτές οι βάσεις χρησιμοποιήθηκαν ως στρατηγικά σημεία της έρευνας και της άμυνας, και προκειμένου να διατηρήσει τη μυστικότητα τους, είχαν κατασκευαστεί στο μέλλον.

Ο Relfe είπε ότι αφού εξέτισε 20 χρόνια στην αποικία στον Άρη, με την μόνιμη ομάδα που υπάρχει εκεί , επέστρεψε στην γη , στελνοντάς τον πίσω στο χρόνο. Αυτή είναι η συνήθης διαδικασία και ότι τα μέλη του προσωπικού που είναι στον Άρη στο μέλλον (δηλ. πιο μπροστά από τον δικό μας χρόνο π.χ. το 2100 όταν επιστρέφουν στον σημερινό χρόνο δηλ το 2015 τότε οι αναμνήσεις μπλοκάρονται ή να διαγραφονται . Ελάχιστοι είναι αυτοί που θυμούνται κάτι. «Φορματ» τους κάνουν με αλλά λόγια .(βλέπε ΤΗΛΕΔΥΝΑΜΗ)

Ο Δρ Andrew D. Μπασιάγκο ήταν ένας συμμετέχων στο Πρόγραμμα της DARPA Πήγασος (1968-1972), που επικεντρώθηκε στο ταξίδι στο χρόνο. Είπε ότι τα παιδιά ήταν καταλληλότερα για την αποστολή αυτή για διάφορους λόγους .Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ενδιαφέρθηκε για τις επιπτώσεις του χρόνου διαδρομής στα νεανικά σώματα και μυαλά. Οι ενήλικες εθελοντές συνήθως τρελάθηκαν μετά από αρκετά ταξίδια. Τα παιδιά όμως όχι . Μια άλλη χρήση της μεταφοράς στο μέλλον είναι για πολιτικούς σκοπούς όπως λέει ο Δρ Andrew D. Μπασιάγκο . Στις

αρχές της δεκαετίας του 1970 στην Αλμπουκέρκη, στο Νέο Μεξικό ήταν παρών κατά τη διάρκεια γεύματος στο οποίο George HW Bush και George W. Bush και ενημερώθηκαν σχετικά με το μέλλον της προεδρίας τους. Επίσης ο Τζίμι Κάρτερ και Μπιλ Κλίντον ενημερώθηκαν ότι θα γίνουν πρόεδροι Αμερικής και ο Ομπάμα ενώ ήταν ακόμη φοιτητής στο UCLA. Πολλά σας είπα .

Αν τώρα δεν τα πιστεύεται δεν με ενδιαφέρει . Αλλά να ξέρετε ότι στο πείραμα της Φιλαδέλφειας μεταφερθήκαν και στον χρόνο . βάζοντας μεγάλους ηλεκτρομαγνήτες κάθετα στρεβλώνεται ο χρόνος . Έτσι έκαναν στο πείραμα της Φιλαδέλφειας και τώρα το έχουν πάρα πολύ βελτιώσει στέλνοντας ανθρώπους και στον Άρη . Γι αυτό μην παραξενευτούν μερικοί και πουν πως πάνε με πυραύλους στον Άρη .

Δεν πάνε με πυραύλους . Τηλεμεταφορα γίνεται . Ο ίδιος ο Απολλώνιος ο Τυανεας όταν τον δίκαζαν στην Ρώμη εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε μακριά άλλου εκεί που ήταν οι μαθητές του . Οι πρόγονοι μας τα ξεραν αυτά καλά γιατί κάμνανε μύηση στα Μυστήρια που δίδαξε ο Ερμής ο Τρισμέγιστος

Περιοδικό Αναζήτηση

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications