ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΜΜΕ : ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΜΜΕ : ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Σύμφωνα με την εφημερίδα Vecer των Σκοπίων, ειδικοί στρατιωτικοί αναλυτές προειδοποιούν την ΕΕ, τις χώρες των Βαλκανίων και την διεθνή κοινότητα για το Κοσσυφοπέδιο , κρούοντας τον κώδωνα του ισλαμικού κινδύνου.Οι ακραίοι ισλαμιστές του ISIS είναι ήδη στα Βαλκάνια και προετοιμάζονται « πυρετωδώς» να ανοίξουν ένα νέο μέτωπο. Τις ίδιες απόψεις έχουν και πολλές υπηρεσίες πληροφοριών των χωρών της ΕΕ, τονίζει και το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων focus-fen.net.

Το Ισλαμικό Κράτος μπορεί θα επωφεληθεί από την ένταση στα Βαλκάνια με την μετακίνηση τόσων χιλιάδων μεταναστών, για την δημιουργία ενός «Βαλκανικού δικτύου» της οργάνωσης . Αυτό φέρεται να «έρχεται» ως συμπέρασμα από ξένους ειδικούς εμπειρογνώμονες που εδρεύουν στο Κοσσυφοπέδιο μέσω διεθνών οργανισμών , αναφέρει σε κύριο άρθρο της η σκοπιανή εφημερίδα Vecer .

Στην πρόσφατη έκθεση του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας σε όλον τον κόσμο, το Κοσσυφοπέδιο περιγράφεται ως μια χώρα με αυξανόμενες απειλές λόγω της ύπαρξης «θυλάκων» της ισλαμικής τρομοκρατίας.

Πολλοί επικρίνουν την κυβέρνηση της Πρίστινα για την έλλειψη στρατηγικής για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Η κυβέρνηση, από την άλλη πλευρά, υποσχέθηκε να λειτουργήσει μια τέτοια στρατηγική σε μια-δυο εβδομάδες.

Υπενθυμίζουμε πέρυσι τέτοιο καιρό , το κύμα συλλήψεων με απαίτηση των ΗΠΑ , πολλών Ιμάμηδων που «προετοίμαζαν» την νεολαία για να πολεμήσει στην Συρία .Ένας από αυτούς ο περιβόητος Zekerija Qazimi, ο Κοσοβάρος ιμάμης κήρυκας του τζιχάντ ο οποίος λειτουργούσε ως στρατολόγος του Ισλαμικού Κράτους, συνελήφθη από την αστυνομία του Κοσόβου στις 14 Αυγούστου το 2014.

Ο ιμάμης αυτός είχε μετατρέψει το τζαμί του σε κέντρο νεοσυλλέκτων κάνοντας πλύση εγκεφάλου στους νεαρούς Αλβανούς , που στην συνέχεια τους έστελνε στην Συρία για να πολεμήσουν ως τζιχαντιστές.

Σε ανάλυση από το τμήμα αναλύσεων της ιστοσελίδας μας, οι ισλαμικοί «θύλακες» στα Βαλκάνια υπάρχουν από τον πόλεμο της Βοσνίας το 1995 και «εμπλουτίζονται» συνεχώς. Τώρα μαζί με το «κύμα» των χιλιάδων προσφύγων έχουμε μία μαζική μετακίνηση «στελεχών» του ISIS στο Κόσσοβο, την χώρα που βασιλεύει η παρανομία, το οργανωμένο έγκλημα, η πορνεία, το εμπόριο λευκής σαρκός και όπλων , αλλά και οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

Από την άλλη πλευρά η «Μεγάλη Αλβανία» ή «Φυσική Αλβανία» όπως την ονομάζουν οι ίδιοι οι Αλβανοί, αποτελεί ένα πρόβλημα που θα το βρούμε σίγουρα μπροστά μας, το αμέσως επόμενο διάστημα. Η δημιουργία αυτού του σχεδίου συμπεριλαμβάνει το Κοσσυφοπέδιο , οπότε τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα πιο πολύ.

Η ιδέα αυτή «πυρπολεί» την καρδιά πολλών Αλβανών στα Βαλκάνια, όπως δείχνουν πολλές πηγές. Πάντως τα σχέδια αυτά έχουν αρχίσει να προβληματίζουν τους Ευρωπαίους αλλά και τους Αμερικανούς. Η φωτιά που θα ξεσπάσει στα Βαλκάνια θα είναι πολύ μεγάλη και στην προκειμένη περίπτωση θα «εμφανισθεί» με θρησκευτική χροιά. Ισλαμιστές εναντίον ορθοδόξων στα Βαλκάνια.pentapostagma.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications