Πρώην στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας καταγγέλει Βατικανό, ΗΠΑ, Μασόνους-VIDEO(ελ. υπ.)
 Πρώην στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας καταγγέλει Βατικανό, ΗΠΑ, Μασόνους-VIDEO(ελ. υπ.)

ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ (Αφιερώστε μισή ώρα από τον χρόνο σας για να το δείτε – αξίζει. Είναι και με ελληνικούς υπότιτλους)

Εκτός από την ανάπτυξη της γενικότερης συλλογιστικής της κας Κάρεν Χούντες , άξια προσοχής είναι τα σημεία όπου αναφέρεται στον πραγματικό λόγο που ο Πούτιν στηρίζει την Συρία (για να μην διέλθει ο αγωγός φυσικού αερίου της Σαουδικής Αραβίας από την Συρία και φτάσει στην Ευρώπη, όπου θα σπάσει το μονοπώλιό του!), η «συμμετοχή» του Ομπάμα ως απλού… ηθοποιού στον παγκόσμιο οικονομικό έλεγχο και φυσικά ο ρόλος του Βατικανού στην όλη ιστορία.

Η κυρία αυτή -ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ- δεν διστάζει να αποκαλέσει αλήτες και απατεώνες όλα αυτά τα διεθνή λαμόγια, τους τραπεζίτες που διαφεντεύουν τον κόσμο και ελέγχουν τις ειδήσεις και τις… συνειδήσεις μας!

Εκείνο που ΔΕΝ αναφέρει η κυρία είναι ότι ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ, η οποία κρύβεται πίσω από όλα αυτά! Τους αναφέρει μόνο ως «Παγκόσμια Τράπεζα» η οποία, όλοι οι ψαγμένοι γνωρίζουν ότι, αποτελεί το βασικό προπύργιο της Μπίλντεμπεργκ…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications