Έντονα προβλήματα στην Αθήνα από τη βροχή: 160 κλήσεις, απεγκλωβισμοί και πλημμυρισμένοι δρόμοι
Έντονα προβλήματα στην Αθήνα από τη βροχή: 160 κλήσεις, απεγκλωβισμοί και πλημμυρισμένοι δρόμοι

Πάνω από 160 κλήσεις έχει δεχτεί η Πυροσβεστική για απάντληση υδάτων από διάφορες περιοχές της Αττικής, λόγω της συνεχιζόμενης έντονης βροχόπτωσης που έχει προκαλέσει προβλήματα και στους δρόμους.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής , οι κλήσεις ήταν για απάντληση υδάτων αλλά και για κοπές δέντρων ενώ παλαιά μονοκατοικία στην οποία έμενε ηλικιωμένη παρασύρθηκε από ρέμα στο Καματερό. Ευτυχώς εκείνη την ώρα η ηλικιωμένη δεν βρισκόταν μέσα στο σπίτι.

Οι περιοχές από τις οποίες έγιναν οι περισσότερες κλήσεις στην Πυροσβεστική είναι το Λαύριο, το Ίλιο, το Καματερό, η Κηφισιά, το Χαλάνδρι, η Φιλοθέη και οι Άγιοι Ανάργυροι.

(Στην Κηφισιά μάλιστα υπάρχουν αναφορές στο λιφο.γρ ότι πλημμύρισε το υπόγειο και το ισόγειο του ΚΑΤ.) Έντονα είναι τα προβλήματα και στους δρόμους εξαιτίας της βροχής. ‘Έχουν πλημμυρίσει μεγάλοι δρόμοι όπως η Χαμοστέρνας και η Ιερά οδός ενώ το πρωί αδιάβατη ήταν η εθνική στον Ασπρόπυργο. Απεγκλωβισμοί έγιναν από ι.χ. σε διάφορους δρόμους που πλημμύρισαν όπως στην Ελευσίνα αλλά και στη Δεκελείας στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications