Νέες φριχτές εκτελέσεις από το Ισλαμικό Κράτος!  έπιασαν δουλειά πάλι οι σκηνοθέτες!
Νέες φριχτές εκτελέσεις από το Ισλαμικό Κράτος!  έπιασαν δουλειά πάλι οι σκηνοθέτες!

Σε ένα φωτογραφικό μπαράζ εκτελέσεων επιδόθηκε το Ισλαμικό Κράτος πλημμυρίζοντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα νέα του φριχτά εγκλήματα (?) προπαγάνδας! που μάλλον ειναι σκηνοθετιμένα με σφραγίδα cia!.

Οι φωτογραφίες εκτελέσεων που θα δείτε είναι από το Ιράκ και καλά! την ώρα που (Τζιχαντιστές ντύνονται γυναίκες και βάζουν μπούρκα για να γλυτώσουν από τους Ρώσους!)

Το Ισλαμικό Κράτος δέχεται πλέον μεγάλες πιέσεις και οι μαζικές εκτελέσεις χρησιμοποιούνται ως όπλα προπαγάνδας απέναντι στα κυβερνητικά στρατεύματα που φαίνεται να κερδίζουν έδαφος.Για να θυμηθούμε ,Απάτη το βίντεο της εκτέλεσης του Φόλεϊ σύμφωνα με τους ειδικούς

Απάτη είναι το βίντεο που παρουσιάζει τον αποκεφαλισμό του Αμερικανού James Foley από το φερόμενο ως δράστη Βρετανό τζιχαντιστή, σύμφωνα με εμπειρογνώμονες.

Οι αποκαλύψεις έρχονται στο φως εν μέσω ισχυρισμών ότι ο James Foley σκοτώθηκε πριν από ένα χρόνο, αφού πρώτα πουλήθηκε στους δολοφόνους του, από τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό, ο οποίος υποστηρίζεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ειδικός στην ανάλυση εγκληματολογικών εικόνων ανέφερε: “Δεν βλέπω κανένα σημάδι από αίμα ή τραύμα που να προκλήθηκε από το όπλο. Παρόλο που το κόψιμο φαίνεται κατά μήκος της τραχείας και όχι σε βασική αρτηρία, αν ήταν πραγματική αυτή η σκηνή, θα περιμέναμε να δούμε κάποιο σημάδι αιματοχυσίας. Δεν υπάρχει κανένα σημάδι αίματος στα ρούχα.”

“Ο κύριος Foley δεν φαίνεται να γέρνει, να σκύβει ή να απομακρύνεται από το μαχαίρι. Δεν ακούμε κραυγές δυσφορίας ή πόνου εκτός από ένα θόρυβο, καθώς η σκηνή χάνεται, που θα μπορούσε να σημαίνει δυσκολία στην αναπνοή λόγω του χεριού που καλύπτει το πρόσωπό του. Το θύμα παραμένει επίσης εξαιρετικά άκαμπτο – είτε είναι απίστευτα αποφασισμένος είτε του έχουν πει ότι είναι απλά ένα προπαγανδιστικό βίντεο και δεν πρόκειται να τον πειράξουν.” Αυτά για την ιστορία ....και με το να δείχνεις τέτοιες εικόνες το μόνο που κάνεις ειναι φοβίζεις και να δείχνεις μεγάλος! φόβος = υποταγή άβουλα οντά, ξέρουν πολύ καλά εκεί στην cia απο αυτά! και θρησκείες,( και να κλείνεις τράπεζες το ίδιο ειναι και ναι πέτυχε!!)!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications