“ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ…ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ” – ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!! ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 21ΧΡΟΝΗΣ
“ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ…ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ” – ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!! ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 21ΧΡΟΝΗΣ

«Θα κάνω κάτι που θα πάθετε πλάκα..», φέρεται ότι είχε πει η αδικοχαμένη φοιτήτρια σε μια φίλη της, χωρίς να εξηγήσει τι εννοούσε λίγο προτού εξαφανιστεί το πρωί της περασμένης Τετάρτης, αναφέρει απογευματινή εφημερίδα.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, με γρίφους φέρεται ότι απαντούσε και στην εξαδέλφη της και σε άλλες φίλες της όταν τη ρωτούσαν για τα προβλήματα που φαινόταν ότι αντιμετώπιζε τελευταία, με αποτέλεσμα να δείχνει μελαγχολική και αδυνατισμένη.

«Όλη τη νύχτα πριν από την εξαφάνιση ήταν ξύπνια και μιλούσε στο τηλέφωνο. Γνώριζα πως ήταν ερωτευμένη, γιατί μου το είχε εκμυστηρευτεί. Πρέπει να γίνει εδώ και τώρα άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να βρούμε όχι μόνο τις τελευταίες κλήσεις που έκανε ή δέχτηκε, αλλά και τα μηνύματα που τυχόν αντάλλαξε με το τελευταιο άτομο που επικοινώνησε. Πρέπει να μάθουμε τι της συνέβη τις τελευταίες ώρες», σημείωσε ο πατριός της νεκρής φοιτήτριας.

Την ίδια ώρα, συγκίνηση προκαλεί μία φωτογραφία στο προφίλ της που δείχνει μία τούρτα με τον αριθμό 21. Από κάτω η φοιτήτρια γράφει:

«Να γράψω όχι πολλά όπως συνήθως μου αρέσει να κάνω, να γράψω λίγα, λίγα μα πιο προσωπικά και πιο ουσιώδη για εμένα. Πριν λίγες μέρες είχα γενέθλια, έκλεισα τα 21 μου χρόνια και φέτος πέρασα μία απο τις ωραιότερες χρονιές εορτασμού των γενεθλίων μου.

Και όχι επειδή έκανα ένα όμορφο πάρτυ, όχι επειδή με θυμήθηκαν αρκετά άτομα, όχι επειδή πήρα ακριβά δώρα, όχι επειδή ξεφάντωσα μέχρι το πρωί, εξάλλου δεν έγινε τίποτα από τα παραπάνω, αλλά γιατί πολύ καλοί μου φίλοι διένυσαν μια κάποια απόσταση για να μου κάνουν έκπληξη και να είναι κοντά μου εκείνη τη στιγμή που οι δείκτες του ρολογιού θα σχημάτιζαν τον αριθμό δώδεκα. Για να είναι εκεί να σβήσω το κεράκι μου και να μου ευχηθούν από κοντά το περιβόητο Χρόνια Πολλά!».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications