ΣΟΚ για Εβραια Merkel - AfD: Κατέθεσε μήνυση σε βάρος της Ά.Μέρκελ την οποία κατηγορεί για εμπορία ανθρώπων
ΣΟΚ για Merkel - AfD: Κατέθεσε μήνυση σε βάρος της Ά.Μέρκελ την οποία κατηγορεί για εμπορία ανθρώπων

Το εθνικιστικό κόμμα (Alternative für Deutschland, AfD), κατέθεσε μήνυση σε βάρος της καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ την οποία κατηγορεί για "εμπορία ανθρώπων" επειδή άνοιξε της πύλες της χώρας σε εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες οπως και ο συνάδελφο της τουρκοεβραιος alex στην Ελλάδα, AfD το αντίστοιχο την Χ.Α η τους ναζι οπως λένε χρονιά τώρα οι Εβραίοι μαζί με τους αριστεροκομουνιστες σε όλες τις γνώστες σελίδες και ΜΜΕ που ανήκουν και στους Εβραίους ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ τι κάνει εδώ; δεν κάνει εμπόριο λαθρο μαζί με τους Τουρκους; ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ? ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ Ε?

"Η κυρία Μέρκελ παραβιάζει με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων το άρθρο 96 (του ποινικού κώδικα περί εμπορίας ανθρώπων) το οποίο προβλέπει ποινή πέντε ετών φυλάκισης ή πρόστιμο" ανέφερε σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έστειλε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος του κόμματος, ο Κρίστιαν Λουτ.

"Ελπίζουμε ότι η μήνυση αυτή θα καταλήξει κάπου, όμως θέλουμε επίσης να στείλουμε ένα μήνυμα ότι η κυρία Μέρκελ παραβιάζει τη γερμανική και την ευρωπαϊκή νομοθεσία", υπογράμμισε εκφράζοντας την ελπίδα ότι μέσω της πρωτοβουλίας του κόμματος οι πολίτες "θα θέσουν το ερώτημα αν η ανεξέλεγκτη μετανάστευση είναι προς το συμφέρον τους".

Η μήνυση κατατέθηκε στις εισαγγελικές αρχές του Βερολίνου.
"Η Άγγελα Μέρκελ λειτούργησε ως λαθρέμπορος" δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αντιπρόεδρος της AfD Αλεξάντερ Γκάουλαντ.
Ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου Στέφεν Ζάιμπερτ, απαντώντας στην ενέργεια του κόμματος, τόνισε ότι η Γερμανία είναι μια χώρα δικαίου και ότι οι πολίτες της είναι ελεύθεροι να καταθέτουν μηνύσεις εφόσον το θεωρούν σωστό.

Τον περασμένο μήνα η Μέρκελ δήλωσε ότι οι αιτούντες άσυλο είναι καλοδεχούμενοι στη Γερμανία, αποτρέποντας μια ανθρωπιστική κρίση αφού η Ουγγαρία προσπάθησε να σταματήσει τους πρόσφυγες από τη Μέση Ανατολή και την Ασία να περάσουν στο έδαφός της από τη Σερβία. Έκτοτε, ένας τεράστιος αριθμός προσφύγων έχει φτάσει στη Γερμανία, ωθώντας στα όρια της εξάντλησης τις δυνατότητες της χώρας να τους φιλοξενήσει.

Επικρίσεις εναντίον της καγκελαρίου έχουν εκφραστεί ακόμη και από το κόμμα της, τους Χριστιανοδημοκράτες αριστερό κόμμα οπως λέμε συριζα (CDU) ενώ οι Βαυαροί εταίροι της, οι Χριστιανοκοινωνιστές (CSU) σχεδιάζουν "επείγοντα μέτρα" για να σταματήσουν την άφιξη νέων προσφύγων. Η Βαυαρία απείλησε μάλιστα σήμερα να προσφύγει και αυτή στα δικαστήρια εναντίον της ομοσπονδιακής κυβέρνησης αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα.

"Συμφωνήσαμε ότι αν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν λάβει σύντομα αποτελεσματικά μέτρα για να περιορίσει τη συνεχή ροή αιτούντων άσυλο (...) η Βαυαρία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να προσφύγει στο Συνταγματικό Δικαστήριο", είπε ο υπουργός Εσωτερικών του κρατιδίου, Γιοάχιμ Χέρμαν, μετά τη συνεδρίαση του τοπικού υπουργικού συμβουλίου στο Μόναχο.

Οι βαυαρικές αρχές δεν υλοποίησαν την απειλή να κλείσουν τα σύνορα με την Αυστρία, όμως ο Χέρμαν υπογράμμισε: "Αν δεν αποκατασταθεί αμέσως ο σεβασμός προς τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως αυτοί ορίζονται από (τις συνθήκες) του Δουβλίνου και του Σένγκεν, τότε η γερμανική κυβέρνηση πρέπει να πάρει την απόφαση να απωθήσει τους πρόσφυγες στα σύνορα".

Πάντως μπορεί να ξεφύγει η Γερμανία απο την εβραϊκή λαίλαπα μαζί με τον στρατός τους αριστεροκομμουνιστες οπως έχει ξανά κάνει , οπως ξέφυγε και η Ρωσία με το μπασταρδι τους τον Στάλιν,αλλα η Ελλάδα πότε!για 3 λογούς !

πρώτων έχει τόσους ηλίθιους και πρόβατα αυτή η χωρα που ειναι μάταιο να προσπαθείς να τους ξυπνήσεις! το έδειξαν και στις εκλογές! τι έχει μέσα το κεφάλι τους; το κόμμα τον κομμουνιστών και Εβραίων οπως η Δαμανάκη καταψήφισαν!!γιατι ετσι τους είπαν τα κομμουνιστικα κανάλια και οι γνώστες κρυφό αναρχοκομμουνιστικες ιστοσελιδες!!που δεν έχει κάνει ούτε ένα κάλο όσα χρονιά πίσω πάει κάποιος!που πήρε το μέρος του πακιστανου αντί αυτής που σακάτεψε; η που έβγαζε ψεύτικες φώτο δηθεν οτι πνίγηκαν λαθρο;τι να γράψει κάνεις γιαυτό ο απόκομμα ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ;
2 Είναι συνεργοί,έτοιμη να υπερασπιστούν τους δυνάστες για μια θέση η και 10 ευρώ!
3 Είναι προδότες και οι ίδιοι έτοιμοι να πολεμήσουν υπέρ των Εβραίων και κάθε εχθρό τους ,βλέπε το 40 τι έκαναν, οι ήρωες κομμουνιστές ήρωες για τους Εβραίους σίγουρα αφου έκαναν εθνοκάθαρση σκοτώνοντας όλους τους μη κομμουνιστές ετσι σημερα έχουν όλοι το μικρόβιο του κομμουνισμου! και κατέληξαν να μιλούν ΜΟΝΟ! για αυτούς κάλυπταν κομμουνιστές σε δίστομο και καλαβρυτα, πάρα για τους χιλιαδες σε όλη την χωρα που σκότωσαν κομμουνιστές! υπέροχα...... και οπως φαίνεται πολλοί κάνουν το κορόιδο για αυτά που έκαναν οι παππούδες τους κομμουνιστές! ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!(Ας μην κάνουν share λες και δεν τους ξέρουμε! βάλτους ψέμματα χαμός! )

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications