Η Λευκορωσία ζητά «Μέσα καταστροφής» από τη Ρωσία για την προστασία της από την Πολωνία!
Η Λευκορωσία ζητά «Μέσα καταστροφής» από τη Ρωσία για την προστασία της από την Πολωνία!

Ο Υπουργός Άμυνας της Λευκορωσίας, Ravkov είπε ότι η χώρα χρειάζεται οπλικά συστήματα για να υπερασπιστεί τον εαυτό της από τις χώρες του ΝΑΤΟ και όχι μια αεροπορική βάση, που νωρίτερα είχε αποτελέσει αντικείμενο κερδοσκοπίας.

Ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο είχε πει σε συνομιλίες με τη Ρωσία για προτεινόμενη αεροπορική βάση στη χώρα, παρόλο που ο ίδιος το αρνήθηκε αργότερα, λέγοντας ότι η Λευκορωσία χρειάζεται πυραύλους περισσότερο από αεροπορικές βάσεις. Ο Λουκασένκο κέρδισε στις προεδρικές εκλογές της χώρας στις 12 Οκτωβρίου, με πάνω από 84%. Μετά τις εκλογές, οι κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Λευκορωσίας ήρθησαν.

"Ποιο το νόημα να φτιάξουμε αεροπορική βάση στο έδαφος της Λευκορωσίας; Προς το παρόν, δεν υπάρχει κανένας λόγος. Οι σκέψεις μας είναι οι εξής:

Οι γείτονές μας, και ειδικά ο νεοεκλεγής πρόεδρος της Πολωνίας(μασονική Πολωνία αυτοί πολεμούσαν το 40 υπέρ της ελίτ!), είναι αυτός που ζητά από το ΝΑΤΟ και συμφώνησε να φτιάξει τέσσερις βάσεις διαφόρων χρήσεων, συμπεριλαμβανομένης της αεροπορίας, σε άμεση γειτνίαση με τη Λευκορωσία. Και η απάντηση είναι απλή:. Ίσως θα χρειαστεί κάποιο είδος μέσων καταστροφής, τα οποία θα μπορούν την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο, να χτυπήσουν αυτά τα αντικείμενα. Αυτό θα ήταν περισσότερο αποτελεσματικό από μια αεροπορική βάση ", δήλωσε ο Ravkov.

Ο ηγέτης της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο προτίθεται να συζητήσει το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας ρωσικής στρατιωτικής αεροπορικής βάσης στη Λευκορωσία.

Ο Λουκασένκο εξέφρασε ήδη την ανησυχία του, για τις δραστηριότητες του ΝΑΤΟ γύρω από τη Λευκορωσία, και την κριτική προς στη Ρωσία για τη μη παροχή αρκετής υποστήριξης στην άμυνα.

Αργότερα μίλησε ανοιχτά ενάντια στην κατασκευή μιας ρωσικής αεροπορικής βάσης στη χώρα, λέγοντας ότι τα ρωσικά αεροσκάφη μπορούν να απογειωθούν από το Σμολένσκ της Ρωσίας, πέρα από τα σύνορα με τη Λευκορωσία, με την ίδια επιτυχία.

Όσον αφορά την πυραυλικά συστήματα, η Λευκορωσία έχει αναπτύξει ένα σύστημα πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων μεγάλης απόστασης που ονομάζεται Polonez («Πολωνέζα») μαζί με την Κίνα, η οποία υπερβαίνει τις δυνατότητες των γνωστών παρόμοιων ρωσικών συστημάτων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications