Οργανωμένη προπαγάνδα cia με ΣΥΡΙΖΑ δείγμα πόσο στενούς δεσμούς έχουν! αλλα και πόσο σανό ταΐζουν!
Οργανωμένη προπαγάνδα cia με ΣΥΡΙΖΑ δείγμα πόσο στενούς δεσμούς έχουν! αλλα και πόσο σανό ταΐζουν!

Ενα περίεργο έγγραφο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο απο όλες τις σελίδες του συστήματος σύριζα, έχει ξεσηκώσει θύελλα καθώς εμπλέκει δύο πρώην πρωθυπουργούς, τους Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον Κωνσταντίνο Τσαλδάρη με τους ναζί και την εξόντωση Εβραίων της Θεσσαλονίκης.

Χεστήκαμε ρε για την εξόντωση των Εβραίων της Θεσσαλονίκης που δεν έγινε,και όχι μόνο εκεί! κουβαλήθηκαν εδώ να γλυτώσουν απο τον Χίτλερ μέχρι να τον εξοντώσουν (αν είχε γίνει δεν θα είχε τόσους Εβραίους αυτή η χωρα), η προπαγάνδα παρουσιάζει πράκτορα λέει τον Κωνσταντίνο Καραμανλή των ναζι! και πράσινα άλογα! και Μεταξάς πράκτορας τον ναζι ήταν !!!!γιαυτό τον δολοφόνησαν οι Άγγλοι, διότι τα είχε βρει με τους Γερμανούς.οι πραγματικοί πράκτορες βεβαία ήταν οι κομμουνιστές με αποδείξεις οτι τους πλήρωναν Αγγλοι.Ζήτω ο ΕΛΑΣ: Η νίκη είναι δική μας. Φασίστες θα πεθάνετε όλοι σας(μέχρι και σημερα φασιστές λένε του μη κομμουνιστές!)

Δλδ μας λένε οτι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν ήταν πράκτορας απο την cia αλλα κλασικά απο τους ναζι οτι γίνεται αυτοί οι ναζι τα έχουν κάνει ολα! άσχετα που ΠΑΣΟΚ ΔΝ ήρθε εξ Αμερικής στην Ελλάδα!

Δεν υπήρχαν συνεργάτες τον ναζι , υπήρχαν μόνο αυτοί που δεν πήραν το μέρος της Αγγλίας! και τον κομμουνιστών, για την προδοσία και να βαλουν την χωρα κατά των Γερμανίων, καλά οι αριστεροί έχουν αλλάξει πλήρως την αληθινή ιστορία.

Δεν εξηγούν βεβαία πως γίνεται όταν όσοι δεν ήταν κομμουνιστές τους σκότωναν ως εχθρούς του ΕΑΜ-ΚΚΕ ναζι φασίστες μόνο με την υπόνοια οτι δεν ειναι υπέρ τους! δεν είχε μεινει ούτε ένα ηγετικό στέλεχος μη κομμουνιστής! όλους τους σκότωσαν, η προπαγάνδα έχει 2 στόχους:Oι ναζι ειναι πάντα οι κακοί και κακόμοιροι Εβραίοι!

Όσο άφορα το έγγραφο, που άρχισε την προπαγάνδα η σελίδα του σύριζα tvxs.gr μαζί με Εβραίους και κομμουνιστές, μαζί ειναι, για αυτούς που τους ενοχλεί (με μια απλή αναζήτηση ποιοι γράφουν εκεί βλέπεις οτι ειναι στελέχη σύριζα ΚΚΕ και ένας Εβραίος)

Πως γίνεται να ειναι απόρρητο; και στα ελληνικά; και τάχα το ανακάλυψαν τώρα απο το 2006; οπως φαίνεται στο κόλπο ειναι και η cia πρωτότυπο!

Ταΐστε σανό αρισεροκομμουνιστες τα πρόβατα... πάντα αυτό κάνατε απο εκείνη την εποχή έως σημερα!κατά τα αλλα πρώτη φορά αριστερά!και οπως πάντα με υποστήριξη της ελίτ, αφου υπάρχουν πρόβατα! το 63% ψήφισε κομμουνιστές να τους σώσει, όταν τους έσφαζε επί μια δεκαετία! 1940-1950!! και τσιπρα που ο ίδιος έχει πει οτι διάβαζε Εβραίο Μαρξ Ο ΠΑΤΕΡΑς ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ κάνει οτι έχει διαβάσει,κάπου γράφει περί παλιού λάου της Ευρώπης και πρέπει να αφανιστεί! το έκανε ο Στάλιν, το κάνουν αυτοί τώρα με λαθρο, και μετρά ώστε να μην κάνουν παιδιά... So Simple

τοσο μυαλό έχουν!άσχετα που ο σύριζα είχε δείξει τι ειναι, τι να περιμένει κάνεις; εδώ έκλεισαν τράπεζες και δεν κουνήθηκε φύλο, τα πρόβατα όμως ήξεραν να τρέξουν σύνταγμα για το ΣΥΡΙΖΑ!!! η με το εμπόριο λαθρο που κάνουν; όταν σε όλη την Ευρώπη τον αριστερών γίνεται χαμός, εδώ ακομα πιστεύουν τους ίδιους ψεύτες ειδικά εκεί στο tvxs.gr που πληρώνει το ΔΝΤ όταν το μόνο που κάνει εδώ και 1-2 χρονιά που την παρακολουθώ ειναι να λέει ψέμματα,(ακομα περιμένουν τα δις οι αριστεροί απο τους ρωσσους με τον αγωγό!) να λέει ναζι όποιους δεν ειναι υπέρ οτι λένε σε όλη την Ευρώπη δλδ, Να έχει αγιοποιήσει Εβραίους και τερατώδες ιστορικά ψέμματα! σαν αυτά που γράφουν στα σχολειά! ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΡΥΦΟΣΥΡΙΖΑ ΣΕΛΙΔΕΣ! ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ελληνικη σβαστικα
προωθησε Αετε την Ελληνικη Σβαστικα, το τετραγαμμαδιο, πριν μας την κλεψουν οι Εβραιοι
βαλε την αν γινετε στο λογοτυπο, σημα κατατεθεν της ιστοσελιδας
η δεξιοστροφη σβαστικα ειναι θαυματουργη, ισως ξυπνησει ο προβατοβιος λαος με την προωθηση συμβολων που επιδραν και δραν στο υποσυνειδητο...

GREEK SWASTIKA!!!!!

http://www.northvegr.org/secondary%20sources/indoeuropean/the%20swastika%20the%20earliest%20known%20symbol%20and%20its%20migrations/figs/fig139.jpg

http://www.newsnfo.co.uk/images/swastikas%20globlised.JPG

http://www.patrickkphillips.com/wp-content/uploads/2014/12/greek-key.jpg

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications