Τελετουργικό των Ιλουμινάτι τον Σεπτέμβριο.Οι Τράπεζες θα καθορίσουν ποιός θα ζήσει και ποιός θα πεθάνει.
Τελετουργικό των Ιλουμινάτι τον Σεπτέμβριο.Οι Τράπεζες θα καθορίσουν ποιός θα ζήσει και ποιός θα πεθάνει.

Cyber-επιθέσεις στο ηλεκτρικό δίκτυο των ΗΠΑ! Η εφημερίδα USA TODAY προειδοποιεί ότι ΟΤΑΝ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟ ΠΆΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.Οπως αναφέρει η εφημερίδα το Υπουργείο Ενέργειας ανακοίνωσε ότι το ηλεκτρικό δίκτυο των ΗΠΑ έχει δεχτεί πάνω από 150 επιθέσεις από το 2010 μέχρι το 2014,μέσω διαδικτύου.

Η διακοπή ρεύματος θα είναι απόλυτα καταστροφική για τις ΗΠΑ όποτε συμβεί,αφού τίποτα δεν λειτουργεί χωρίς το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας.Η εςφημερίδα The Guardian αναφέρει ότι αξιωματούχοι των ΗΠΑ και της Κίνας συζητούν για την ασφάλεια στο διαδίκτυο,αφού ο Πρόεδρος Ομπάμα προειδοποίησε την Κίνα σχετικά με τις πρόσφατες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο κατά της Αμερικής.

Στο παρακάτω βίντεο, θα ρίξουμε μια ματιά στο USA Today σχετικά με αυτές τις πρόσφατες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο στο τμήμα ενέργειας,στο 2ο βίντεο υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με κάποια παράξενη διακοπή ρεύματος στην Καλιφόρνια στις 11 Σεπτεμβρίου , ενώ το 3ο βίντεο από τον ExplorerOne αναφέρεται σε ένα τελετουργικό των Ιλουμινάτι που θα γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου,όπως έγραψε το Bloomberg,που οι Τράπεζες θα καθορίσουν ποιός θα ζήσει και ποιός θα πεθάνει.

H 23η Σεπτεμβρίου θεωρείται η κορυφαία ημερομηνία των Ιλουμινάτι,και βλέπουμε τους συμβολισμούς και τα κωδικοποιημένα μηνύματα που χρησιμοποιούν οι «ελιτιστές»για να επικοινωνούν μεταξύ τους.Στις παρακάτω εικόνες βλέπετε τις επιθέσεις που έχει δεχτεί το ηλεκτρικό δίκτυο -μέσω ιντερνετ-των ΗΠΑ και είναι όλες από την Κίνα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications