Η DATA RC δίνει προβάδισμα στη ΝΔ - Βγάζει 4η την Χρυσή Αυγή - Δείτε την πανελλαδική πλύση εγκεφάλου!!!
Η DATA RC δίνει προβάδισμα στη ΝΔ - Βγάζει 4η την Χρυσή Αυγή - Δείτε την πανελλαδική πλύση εγκεφάλου!!!

Έξι µέρες πριν τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών και η Ν∆ εµφανίζει πολύ µικρό προβάδισµα της τάξης του 0,8% από τον ΣΥΡΙΖΑ, συγκεντρώνοντας ποσοστό πρόθεσης ψήφου 27,1% µε 26,3% αντίστοιχα.

Η σύµπραξη ΠΑΣΟΚ - ∆ΗΜΑΡ σε αυτή τη φάση, είναι τρίτο κόµµα µε πρόθεση να το ψηφίσει το 5,7% και ακολουθεί πολύ κοντά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ µε 5,5% και το ΚΚΕ µε 5,2%. Το ΠΟΤΑΜΙ εµφανίζει 4,7% και πολύ κοντά στο 3% η ΛΑΕ (2,7%), ΟΙ ΑΝΕΛ (2,6%) και η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (2,6%). Ακυρο ή λευκό ψηφοδέλτιο δηλώνει ότι θα επιλέξει το 2,6%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος είναι στο 9,8%.

Στις δημοτικότητες των πολιτικών αρχηγών προηγείται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με 48,2% ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 39,3%, ο Σταύρος Θεοδωράκης με 38,7%, η Φώφη Γεννηματά με 34,8%, ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 27,5, ο Πανος Καμμένος με 25,4, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με 16,1 όπως και ο Νίκος Μιχαλολιάκος με 16,1%. Ως καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει ποσοστό 40% και ο Αλέξης Τσίπρας 39.6%.

Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ παίρνει 32,7% και ο ΣΥΡΙΖΑ 31,7, το ΠΑΣΟΚ 6,9 και η Χρυσή Αυγή 6,3%. Το ΚΚΕ 6,3, το Ποτάμι 5,6 οι ΑΝΕΛ και η ΛΑΕ 3,2 και η Ενωση Κεντρώων 3,1%.

ΚΑΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ!

Η βλακεία του και η πλύση εγκεφάλου δεν γιατρειά, και ειναι καταδικασμένοι οι σκεπτόμενοι να ανέχονται τον όχλο που λειτουργεί σαν κατευθυνόμενο κοπάδι, η πλάκα ειναι οτι νομίζουν οτι έχουν άποψη!

Οπως τους έχουν εκπαιδεύσει αποβλακώθει!με επί χρονιάς πλύσης εγκεφάλου απο τα σχολειά έως μεγάλο-σελίδες -δεν κάνει εντύπωση γιατι έχουν τρελή προώθηση σελίδες του συστήματος, ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΨΗΛΑ ΛΕΓΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ X,A! βλέπε lifo.gr που τυχαία τώρα (που έχει εκλογές)έγραψε ένας πετάμενος που παριστάνει τον δημοσιογράφο τα γνωστά ψέμματα.

Καμιά σωτηρία αυτή η χωρα ! το τι πλύση εγκεφάλου γίνεται δεν λέγεται! νίκησαν οι ηλίθιοι! και αν τους λες τα αυτονόητα γίνεσαι ο κακός!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications