ΜΕ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ! Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΗΣ FIFA
ΜΕ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ! Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΗΣ FIFA

Πως τον έχουν απαγάγει εξωγήινοι υποστηρίζει ο Κιρσαν Ιλουμζινοφ, ο Ρώσος υποψήφιος για την προεδρία της FIFA.

Ο Ιλουμζινοφ που είναι πρόεδρος στην παγκόσμια ομοσπονδία σκακιού, όπως έκανε γνωστό, σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για τις εκλογές της FIFA που θα πραγματοποιηθούν τον Φεβρουάριο.

Τι διαφορετικό όμως έχει από τους άλλους υποψηφίους; Έχει πέσει θύμα απαγωγής από εξωγήινους ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμά του στη Μόσχα το 1997.

Όπως λέει τρία άτομα από το προσωπικό του έψαξαν το διαμέρισμα του κατά τη διάρκεια της απουσίας του και φυσικά δεν μπορούν να εξηγήσουν πως βρέθηκε στο δωμάτιο του μία ώρα αργότερα.

«Με ανέβασαν στο διαστημόπλοιο τους και με πήγαν σε κάποιον πλανήτη. Τους είπα σας παρακαλώ πρέπει να επιστρέψω, γιατί αύριο ταξιδεύω για Ουκρανία. Μου είπαν μην αγχώνεσαι υπάρχει χρόνος». «Είναι σαν και εμάς. Σκέφτονται σαν και εμάς», είπε ο Ιλουμζινοφ απαντώντας στην ερώτηση πώς μοιάζουν οι εξωγήινοι.

Με το θέμα ασχολήθηκαν και σελίδες που ασχολούνται με ποδοσφαιρικά με τον κλασικό ειρωνικό τρόπο,τι να πει κάνεις σε όλους αυτούς που χλευάζουν; ειναι δυνατόν κάποιος να διακυνδινευει την θέση του, με το να λέει τέτοια; όταν ξέρεις οτι μεγαλη μερίδα κρεατομαζας το μόνο που κάνει ειναι να χλευάζει δεν λες ψέμματα, αρα ειναι αλήθεια, που να το σκεφτεί αυτό απλός ο λαός που βλέπει τηλεόραση και διαβάζει γνώστες ιστοσελίδες που χλευάζουν τέτοια θέματα... κάνει και αυτός το ίδιο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications