Δίδυμοι Πύργοι. Χτυπήθηκαν από αεροπλάνα; Πόσο βέβαιοι είστε (video)

Πρόσφατα ήταν η 14η επέτειος του εφιάλτη εκείνου που έπληξε τις ΗΠΑ, όταν οι Δίδυμοι Πύργοι έπεσαν ύστερα από τρομοκρατικό χτύπημα με αεροπλάνο. Η μέρα εκείνη άλλαξε ολόκληρη την Αμερική. Από τον τελευταίο και αδιάφορο κάτοικο ώς την ίδια την κυβέρνηση. Η μέρα εκείνη, άλλαξε και τον τρόπο που οι ΗΠΑ βλέπουν τον κόσμο και ο κόσμος αυτές.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής απο το φιλικό site diadrastika

Πολλά έχουν ειπωθεί για εκείνη την ημέρα. Συνωμοσιολογίες κάθε τύπου θέλουν και μία διαφορετική εκδοχή για το πως έγινε η πτώση, για το τι συνέβη ακριβώς, για τις διάφορες ασάφειες, για πολλές ανακρίβειες.

Στο παρακάτω video παρουσιάζεται μία θεωρία κατά την οποία, κανένα αεροπλάνο δεν χτύπησε κανέναν πύργο. Όπως θα διαπιστώσετε, οι ισχυρισμοί που την υποστηρίζουν, βασίζονται σε δεκάδες στοιχεία, φωτογραφίες, στους νόμους της φυσικής, σε επιχειρήματα που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν και σε πολλά άλλα ακόμα που θα πραγματικά θα σας εκπλήξουν, αν δεν έχει τύχει να ξανακούσετε αυτή την θεωρία.

Δείτε το video, σκεφτείτε και αναλογιστείτε. Τι πραγματικά μπορεί να συνέβη; Πόσες πιθανότητες έχει αυτή η θεωρία να είναι αληθινή;

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

λοιπον ???????? τα πραγματα μιλουν απο μονα τους ....... φιλε αϊτέ , αν μπορεις βαλε ποιο κατω , ενα βιντεακι που βρισκεις μεσα στο ιντερνετ με ανακυκλωση αεροσκαφων .... για να καταλαβουμε ολοι οτι το αεροσκαφος στην ουσια ειναι τσοφλιο , και μονο η αεροδηναμικη του το βαηθαει στο να μην κομματιαζεται ...... αν και πολλα αεροσκαφοι εχουν παθει σοβαρες ζημιες με αποκολησεις .... εστω το ουριαιο τμημα θα επεφτε ....

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications