Τσίπρας από Πάτρα: Ζητάμε εντολή αποτροπής της διαπλοκής! όταν τον ίδιο τον μεγάλωσε το ΚΚΕ!  ένα τσούρμο ψεκασμένοι ακουν τα ίδια ψέμματα!
Τσίπρας από Πάτρα: Ζητάμε εντολή αποτροπής της διαπλοκής! όταν τον ίδιο τον μεγάλωσε το ΚΚΕ!  ένα τσούρμο ψεκασμένοι ακουν τα ίδια ψέμματα!

«Ζητάμε εντολή αποτροπής της παλινόρθωσης της διαφθοράς και της διαπλοκής», υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας στην πρωτεύουσα της Αχαΐας σε μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια στην πλατεία Γεωργίου, την Τετάρτη το βράδυ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τους ψηφοφόρους μία πρώτη και όχι δεύτερη, ευκαιρία ώστε η Αριστερά να αλλάξει την Ελλάδα. «Δε ζητάμε δεύτερη ευκαιρία γιατί δε μας άφησαν να αξιοποιήσουμε τη πρώτη» έσπευσε να διευκρινίσει.

Με το παλιό και χρεοκοπημένο καθεστώς δεν είναι εύκολο να ξεμπερδέψει κανείς με μιας, τόνισε και συμπλήρωσε ότι ζητάμε τώρα την τρίτη και οριστική ετυμηγορία για να τελειώνουμε με το χθες και να κερδίσουμε το αύριο.Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κ. Μεϊμαράκης ζητάει την ψήφο του ελληνικού λαού, κατεβαίνοντας με το ψηφοδέλτιο, το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις του Σαμαρά!!!.

Ο κ. Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι αναλαμβάνουμε την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας από την επόμενη Δευτέρα για να εγγυηθούμε τη σταθερή και ασφαλή πορεία της Ελλάδας προς το αύριο.Για να προχωρήσουμε, συνέχισε, τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία για να ανασάνει.Καταλήγοντας, υπερθεμάτισε ότι κάθε ψήφος που χάνεται για τον ΣΥΡΙΖΑ, κερδίζεται από τη Ν.Δ., τη διαπλοκή και τη διαφθορά.

Αν είχε πάει σε σοβαρό λαό θα τον είχαν πάρει με τις πέτρες! η πικρή αλήθεια ειναι οτι όχι μόνο εκεί αλλα σε όλη την Ελλάδα, ακούν ένα στόκο που αναπαράγει το ποίημα που του γράφουν ειδικοί ψυχολόγοι , για χειραγώγηση μαζών! θα μου πεις τέτοιος λαός τέτοιους αξίζει!

Στην φώτο το εβραϊκό απόβρασμα που έλεγε να βομβαρδίζουν τους τους τότε Γερμανούς κάθε μέρα!(η φώτο που έλεγε αυτό έκανε το γύρο του facebook απο ηλίθιους!) γιατι σήκωσαν κεφάλι τότε με την δημοκρατία της Βαϊμάρης που λιμοκτονούσα!(Η καταστροφή της γερμανικής οικονομίας. τι έκανε η ψευτοδημοκρατία ! για ανιστόρητους,!και το πρώτο θύμα των Εβραίων!) Όσο για την Γερμανία του σημερα; ΑΣ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Η ΚΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ!! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!!!τέτοιος λαός τέτοιοι του αξίζουν! πάμε γερά ΣΥΡΙΖΑ ΟΛΟΙ! μέχρι να γίνεται ξένοι στην ίδια σας την χωρα! βγάλτε τους ρατσιστές σε Ελληνες κορόιδα!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications