Αυτός είναι ο περιβόητος πλανήτης Νιμπίρου ή πλανήτης Χ! [Βίντεο]αρχίσει και πάλι να εμφανίζεται στη γειτονιά μας
Αυτός είναι ο περιβόητος πλανήτης Νιμπίρου ή πλανήτης Χ! [Βίντεο]

Ο Πλανήτης Nibiru που αναφέρεται από τους Σουμέριους ως πλανήτης Χ, υποτίθεται ότι είναι o 12oς πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα.

Έχει μέγεθος όσο ο πλανήτης Δίας. Αυτό συνεπάγεται στο ότι είναι φυσικά πολύ μεγαλύτερος από το δικό μας πλανήτη. Ο Mark Hazelwood, που είναι ιδιοκτήτης μιας μεγάλης Ιστοσελίδας που προειδοποιεί για την επικείμενη άφιξη του Νιμπίρου και για το πώς θα έπρεπε να προετοιμαστούμε γι' αυτό, προτείνει ότι όλες αυτές οι ιστορίες των νέων επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του Νιμπίρου των Ανουννάκι (αν και κανένα από τα άρθρα δεν υποστήριξε ότι το ουράνιο σώμα κατευθυνόταν προς τη Γη).

Μία από τις καθημερινές εφημερίδες η Washington Post στις 30 Δεκέμβρη του 1983 έκανε επίσης το ρεπορτάζ σχετικά με το «μυστήριο ουράνιο σώμα που ανακαλύφθηκε», ως τίτλος, μετά το οποίο δημοσίευσαν σύντομα ένα άλλο άρθρο που λέει ότι ήταν λάθος.

Αστρονόμοι και άλλοι επιστήμονες που φαίνεται να είναι σε θέση να γνωρίζουν τέτοια πράγματα δεν έχουν κάνει καμιά ανακοίνωση σχετικά με την προσέγγιση οποιουδήποτε πλανητοειδούς σώματος. Φυσικά, ήταν λάθος, γιατί "Αυτοί" δεν θέλουν να ξέρουμε ότι υπάρχει.

Ο James McCaney, ένας ειδικός στον πλανήτη Nibiru και την ιστορία των Μάγια εξήγησε, περίπου 10.000 χρόνια πριν μια μεγάλη καταστροφή επήλθε, η οποία κατέστρεψε πολλούς πολιτισμούς στον πλανήτη μας.Ας προετοιμαστούμε λοιπόν για μια άλλη πιθανή αποκάλυψη, γιατί όπως λένε, ο Νιμπίρου έχει αρχίσει και πάλι να εμφανίζεται στη γειτονιά μας και θα είναι εδώ πολύ σύντομα.

Ας δούμε λοιπόν ποιός είναι ο πλανήτης Νιμπίρου σε ένα βίντεο που έφτιαξαν οι Ρώσοι.
Μπορείτε να πάτε στις Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Μετάφραση: Ελληνικά»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications