Η 11η Σεπτέμβρη άφησε πίσω της “κληρονομιά” τον καρκίνο – χιλιάδες πολίτες νοσούν!
Η 11η Σεπτέμβρη άφησε πίσω της “κληρονομιά” τον καρκίνο – χιλιάδες πολίτες νοσούν!

Σύμπτωση ή φρικιαστική συνέπεια; Σύμφωνα πάντως με αποκλειστικό δημοσίευμα της New York Post, περισσότεροι από 2.500 άνθρωποι, οι οποίοι ήταν από τους πρώτους που έτρεξαν προς βοήθεια στο διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στις ΗΠΑ στις 9/11 του 2001, σήμερα υποφέρουν από κάποιας μορφής καρκίνου

Ο αριθμός είναι σοκαριστικός αν αναλογιστεί κανείς ότι οι περυσινές αναφορές έκαναν λόγο για 1.140 κρούσματα. Φέτος ωστόσο το νούμερο έχει υπερδιπλασιαστεί, ενώ δε αναμένεται περαιτέρω αύξηση στο μέλλον.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post -το οποίο επικαλείται στοιχεία από το Πρόγραμμα Υγείας του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στο νοσοκομείο «Mount Sinai» της Νέας Υόρκης- από τους 37.000 διασώστες αστυνομικούς, κι εθελοντές που συνέδραμαν τις ώρες μετά την καταστροφή, οι 2.518 έχουν διαγνωστεί με καρκίνο. 863 είναι πυροσβέστες.

Η δραματική αυτή αύξηση έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις και ανησυχίες στη Νέα Υόρκη, δεδομένου ότι όλο και περισσότεροι ασθενείς ζητούν αποζημίωση από το Ομοσπονδιακό Ταμείο Αποζημίωσης Θυμάτων της 11/9. Ένας συνταξιούχος επικεφαλής Τμήματος της Πυροσβεστικής πρόσφατα έλαβε αποζημίωση ύψους 1.500.000 δολαρίων, δημιουργώντας δεδικασμένο. Ο 63χρονος έχει νοσήσει από καρκίνο στους πνεύμονες και καρκίνο του παγκρέατος.

«Ήξερα ότι μία μέρα πολλοί από εμάς θα αρρωστήσουν», αναφέρει στην εφημερίδα ο άνδρας που έχει γίνει πλέον σκιά του παλιού εαυτού του.Οι επιδημιολόγοι υποστηρίζουν ότι, σύμφωνα με μελέτες, οι διασώστες των Δίδυμων Πύργων διαγιγνώσκονται με μορφές καρκίνου σε ποσοστό σημαντικά μεγαλύτερο σε σχέση με τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Οι πύργοι έπεσαν κατόπιν πυρηνικών εκρήξεων.

Το ερώτημα της γενέσεως μεγάλου ποσοστού καρκινοπαθών έρχεται να λύσει μια ακόμα “θεωρία συνωμοσίας”. Η επίσημη αιτία της κατάρρευσης των τριών πύργων στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου ήταν μια τρομοκρατική επίθεση που περιλαμβάνει δύο αεροπλάνα. Μας λένε ότι οι πύργοι κατέρρευσαν απλά επειδή χτίστηκαν χωρίς έναν κεντρικό πυρήνα και η θερμότητα διέλυσε το χάλυβα στην κακοσχεδιασμένα δομή. Ωστόσο μελέτες αρχιτεκτόνων και μηχανικών που διερευνούν την αλήθεια της 11/9, υποστηρίζουν μια διαφορετική εκδοχή, ότι ήταν από τα πιο γερά κτίρια στη γη! Ο τρίτος πύργος, Κτίριο 7, απλά έπεσε χωρίς κανέναν προφανή λόγο. Δεν δόθηκαν απαντήσεις και όταν έγιναν οι ερωτήσεις, η απάντηση ήταν… «Ποιο κτίριο;»πολλοί από τους αναγνώστες γνωρίζετε μόνο για τους Δίδυμους, το Κτίριο 7, απλά, δεν αναφέρεται ποτέ και πουθενά!

Η “επίσημη έκθεση” απλώς ήταν επιστημονικά σκουπίδια και ψευδομαρτυρία. Για τα θύματα του καρκίνου της 11/9, τα ψέματα συνεχίζονται.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αρχίσει πλέον να πιστεύουν ότι οι τρεις πύργοι κατεδαφίστηκαν και μάλιστα με «πυρηνικό» μέσο. Τις ονομάζουν «πυρηνικές κατεδαφίσεις». Κι ένα παλαιότερο άρθρο στην εφημερίδα New York Post υπογραμμίζει ότι το μεγαλύτερο «σύμπλεγμα του καρκίνου» στην ιστορία μπορεί κάλλιστα να συμβεί ακριβώς απ’ αυτό.

Η πρώτη φορά που τα πυρηνικά όπλα αναφέρθηκαν για την 11/9 ήταν όταν ο πρώην Σοβιετικός αξιωματικός των πυρηνικών μυστικών, Dimitri Khalezov, ανέφερε ότι ενημερώθηκε από την κυβέρνησή του πως πυρηνικά κατεδαφίσεων είχαν φυτευτεί κάτω από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου.

Ο Khalezov πληροφορήθηκε για μια συνεδρίαση στις 12 του Σεπτεμβρίου του 2001 της Μοσάντ με επικεφαλής τον Mike Harari και άλλους ισραηλινούς μυστικούς ειδικούς συμπεριλαμβανομένου του γιου του Harari. Σε ένα εορταστικό brunch στην Μπανγκόκ, σύμφωνα με τον Khalezov, οι Ισραηλινοί ανέλαβαν την ευθύνη για το σχεδιασμό και την εκτέλεση των επιθέσεων της 9/11. Khalezov παρουσίασε αποδείξεις, συμπεριλαμβανομένου ενός αντιγράφου του διαβατηρίου του Harari, που έχει εκδοθεί με μια ψεύτικη ταυτότητα, αλλά με σαφώς αναγνωρίσιμη φωτογραφία.

Το 2007, μια ομάδα από πράκτορες του FBI πέταξε στην Μπανγκόκ για να πάρουν συνέντευξη από τον Khalezov. Έρευνά τους ήταν τα ειδικά κατασκευασμένα αεροσκάφη, τα οποία είπαν ότι συνετρίβησαν στους δίδυμους πύργους -το καθένα, σύμφωνα με το FBI, κι ένα μικρό πυρηνικό όπλο.

Συνεχής συγκάληψη του θέματος..Μετά την 11/9, δεκάδες χιλιάδες Αμερικανοί αναπτύξαν καρκίνο. Πολλοί έχασαν τη ζωή τους, αλλά κανείς δεν θα μάθει ποτέ πόσοι. Ο αριθμός αυτός παραμένει, για κάποιο λόγο, “απόρρητος”.

Η επιδημία του καρκίνου γίνεται προσπάθεια να αποδοθεί στην «τοξική σκόνη» που δημιουργήθηκε κατά την κατεδάφιση των τριών πύργων. Αλλά γεγονός είναι ότι οι Νεοϋορκέζοι ξέρουν εδώ και δεκαετίες από κατεδαφίσεις πύργων, δεν είναι κάτι καινούργιο γι’ αυτούς, το μόνο καινούριο, τα καρκινογόνα αποτελέσματα των συγκεκριμένων.

Σήμερα, πάνω 70.000 επιζώντες της 11/9 έχουν ήδη καρκίνο και δεν ξέρουμε πόσο θα αυξηθεί αυτός αριθμός. Δεν υπάρχει καμία επίσημη αιτία, εκτός από την «τοξικά σούπα», όπως την ονομάζουν, ένας όρος που δεν ανήκει σε καμία επιστήμη, ούτε την ιατρική, ούτε την περιβαλλοντική, ούτε την φυσική, παρά μόνο εκείνη που λέγεται Κοινωνική Μηχανική και χειραγώγηση της μάζας.

Όμως οι Αμερικάνοι σιγά σιγά ‘ξυπνούν’ και η κυβέρνηση Ομπάμα, πιστή στα συμφέροντα της ελίτ, οργανώνεται ανάλογα…ΣΗΜΕΡΑ 11/9 ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΘΕΝ ΕΓΚΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications