ΠΡΟΒΑ μίας ΕΙΣΒΟΛΗΣ UFO ή κάτι άλλο;... (video))
ΠΡΟΒΑ μίας ΕΙΣΒΟΛΗΣ UFO ή κάτι άλλο;... (video))

Αντίθετα από τις συνηθισμένες θεάσεις με φωτεινά αντικείμενα που τρέχουν με ταχύτητα ή στέκονται και αιωρούνται στον ουρανό... μία πρωτότυπη θέαση UFO φάνηκε να πανικοβάλει τον κόσμο.

Είχε ανθρώπινο σώμα, χέρια, πόδια και κεφάλι και καλυπτόταν από στολή θυμίζει αστροναύτη. Σχεδόν αιωρούνταν στον αέρα και στριφιγύριζε σαν να επιδεικνυόταν. Υπήρξαν πολλές θεάσεις αλλά η πιο σημαντική ήταν εκείνη που έδειξε ένα ανθρωποειδές,την Κυριακή 9 Αυγούστου 2015 στο Sequoia Park στο Monterey Park της Καλιφόρνια.

Καταγράφηκε από τρεις διαφορετικές κάμερες και την αυθεντικότητα της παρατήρησης και του αντικειμένου επιβεβαιώνουν αρκετοί μάρτυρες.

Οι απόψεις για το τι είναι αυτό που βλέπετε, είναι αρκετές. Κάποιες είναι ανησυχητικές. Ανάμεσα στις πιθανότερες εκδοχές είναι πως πρόκειται

Για κάποιο διαφορετικό ufo από τα συνηθισμένα. Για κάποιο είδος μυστικής τεχνολογίας που επιτρέπει σε έναν άνθρωπο να πετάει, χωρίς εμφανή συσκευή στην πλάτη.

Κάποιοι μιλούν για την ηλίθια θεωρία blue beam project: ενός προγράμματος που προβλέπει την κατασκευή ολογραμμάτων τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει και αξιοποιήσει για την χειραγώγηση του πλανήτη -εφόσον μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση (στην προκειμένη περίπτωση) εισβολή εξωγήινων ιπτάμενων οχημάτων και διαφόρων περίεργων μορφών ζωής...αυτά που διαδίδουν απο την εκκλησιά όταν ειναι ένα με την ελίτ! βλέπε την τελευταία απόδειξη - Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ΤΩΝ ΝΑΙΤΩΝ! για να κρύψουν την αλήθεια, γνωστή τακτική οτι ολα η ελίτ τα κάνει!

Ας τους πει κάποιος οτι η ελίτ δεν έχει ανάγκη καμιά εξωγήινη εισβολή,κάνει οτι θέλει ετσι και αλλιώς! και οτι αυτά συμβαίνουν απο αρχαιοτάτων χρόνων!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications