Ταραχές σε κέντρο υποδοχής μεταναστών στην Ουγγαρία μια απο τα ίδια ο εκεί ΣΥΡΙΖΑ!
Ταραχές σε κέντρο υποδοχής μεταναστών στην Ουγγαρία

Ταραχές περιορισμένης έκτασης ξέσπασαν σε κέντρο υποδοχής μεταναστών στην Ουγγαρία την Τετάρτη, την ώρα που οι ουγγρικές αρχές προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το τεράστιο κύμα μεταναστών και προσφύγων που εισέρχονται από τη Σερβία.

Οι Ούγγροι αστυνομικοί έκαναν μάλιστα χρήση δακρυγόνων. Δημοσιογράφος του πρακτορείου Reuters, ο οποίος βρίσκεται στη μεθοριακή περιοχή Ρόζκε, κοντά στα σύνορα της Ουγγαρίας με τη Σερβία, σημείωσε ότι η αστυνομία συγκέντρωσε 300 - 400 μετανάστες και τους απηύθυνε οδηγίες μέσω μεγαφώνου. Οι ταραχές φέρονται να έχουν λήξει.

Όλα θα γίνουν οπως σας τα έχω γράψει.....Η Ισλαμοποιηση της Ευρώπης και αρκετοί ελληναραδες γιατι Έλληνες δεν ειναι που είχαν σημαία την λογική , νομίζουν οτι κάνει κουμάντο η Αριστερά της ΜΕΡΚΕΛ(ανάθεμα και αν ξέρουν ελάχιστοι οτι η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!)! όταν η μονή που κάνει κουμάντο ειναι η ελίτ σε όλη την Ευρώπη ! με τα τοπικά πιόνια κομμουνιστές και αριστερά κόμματα! σοσιαλισμός ευρωκομμουνισμος!

καθίστε να βρίζεται το εβραϊκό πιόνι ΑΝΑΠΥΡΟ Σοιμπλε!!! Και δεν μου λέτε ρε έξυπνοι αφου κάνει η Γερμανία κουμάντο (οπως σας πιπιλίζουν εβραϊκά παύλα ελληνικά ΜΜΕ ιστοσελίδες) γιατι και εκεί έχει το ίδιο θέμα με λαθρο? για δες κατι συμπτώσεις!!! και όλη η Ευρώπη; τυχαία έχει σοσιαλισμό! ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΗ???? ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ! (1 απο τους 100 που το καταψήφισαν!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications