Φρικιαστικό βίντεο: Ισλαμιστές δικάζουν σύμφωνα με τον νόμο της Σαρία και κόβουν το χέρι του κατηγορούμενου που σφαδάζει από τους πόνους!
Φρικιαστικό βίντεο: Ισλαμιστές δικάζουν σύμφωνα με τον νόμο της Σαρία και κόβουν το χέρι του κατηγορούμενου που σφαδάζει από τους πόνους!

Με τον όρο σαρία (Shari'a) που σημαίνει ο δρόμος προς την πηγή ύδατος από το ρήμα "shara'a" (شرع), που σύμφωνα με το Λεξικό του Ιερού Κορανίου του Αμπντούλ Μανάν Ομάρ σχετίζεται με την ιδέα ενός συστήματος θείου νόμου, μιας ατραπού πίστης και πρακτικής, εννοείται ο ισλαμικός θρησκευτικός κώδικας διαβίωσης.

Είναι εμπνευσμένη από το Κοράνιο και χρησιμοποιείται ως αναφορά στο ισλαμικό δίκαιο, αλλά και τον ισλαμικό τρόπο ζωής γενικότερα.

Έχει ως λογική ανταποδοτικό χαρακτήρα ποινής, δηλαδή αν έκλεψες σου κόβουν το χέρι, αν κλότσησες κάποιον άδικα σου κόβουν το πόδι, αν κοίταξες με ερωτική διάθεση σου βγάζουν το μάτι, αν έκανες έρωτα εκτός γάμου και είσαι γυναίκα σε εκτελούν έστω κι αν βιάστηκες, ενώ αν είσαι άνδρας είτε αθωώνεσαι είτε σε σπάνιες περιπτώσεις ευνουχίζεσαι κτλ.

Στο νόμο της Σαρία όμως δεν δικάζουν δικαστές αλλά φανατικοί και θρησκόληπτοι, με την λογική ότι ο άνθρωπος πρέπει να ζει και να συμπεριφέρεται με τέλειο τρόπο όπως και ο προφήτης.

Με συνοπτικές διαδικασίες διαβάζεται το κατηγορητήριο προς τον όχλο, βγαίνει η απόφαση και εκτελείται επί τόπου η ποινή.

Ο κατηγορούμενος που δεν έχει δικαίωμα απολογίας ή υπεράσπισης κρατείται δέσμιος συνήθως από άντρες του όχλου ώστε με κάποιο χαντζάρι ή πριόνι να τον ακρωτηριάσουν σύμφωνα με την ποινή φωνάζοντας ρυθμικά πως ο Αλλάχ είναι μεγάλος ή δόξα τον Αλλάχ.

Μετά το πέρας της διαδικασίας το ακρωτηριασμένο μέλος σηκώνεται ψηλά ως τρόπαιο και το πλήθος κραυγάζει ξανά παρόμοια συνθήματα. Είναι σύνηθες φαινόμενο σε κράτη βαθιά ισλαμοποιημένα και θεοκρατικά, και είναι επίσης φυσικό ότι πολλοί άνθρωποι εξ αυτών που μεταναστεύουν προς την Ευρώπη να κουβαλούν μαζί τους και τέτοια δείγματα του πολιτισμού τους.

Στο παρακάτω πολύ σκληρό βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε την εφαρμογή του νόμου της Σαρία σε έναν άτυχο άνδρα στο Χαλέπι της Συρίας.

Προβληματιστήκαμε πολύ για το αν πρέπει να το δημοσιεύσουμε, αλλά από την άλλη θεωρούμε ότι οι αναγνώστες μας πρέπει να εξοικειώνονται πλέον σε αυτά αφού ήδη το 20% του πληθυσμού της χώρας είναι ισλαμιστές προερχόμενοι από μέρη που η Σαρία εφαρμόζεται και αποτελεί έτσι μέρος του εισαγόμενου πολιτισμού της Ελλάδας.(Παράδοξος ενώ εκεί κάνουν αυτά,έχουν ανοχή και υποστήριξη απο τους γνωστούς σε χώρες οπως την Ελλάδα! )

Προσοχή, να μην δουν ανήλικοι το βίντεο ή άτομα με προβλήματα υγείας

Δείτε το βίντεο. + 18

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications