ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ;
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ;

Πολλοί από εσάς θα διάβασαν την περασμένη εβδομάδα την περίεργη ειδηση που ακούστηκε από τον Υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή ότι στα επόμενα 20 χρόνια (έως το 2035) η χώρα θα έχει έξαρση στο φαινόμενο του καρκίνου και ότι θα επιβάλλουμε και θα υποχρεώσουμε τον ελληνικό λαό σε έξι εξετάσεις προληπτικές που πραγματικά μπορούν να σώζουν ζωές.

Αυτά δεν είναι λόγια που βγήκαν από την φαντασία του Παναγιώτη Κουρουμπλή αλλά εντολές που διανεμήθηκαν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας σε ενα σχέδιο το οποίο θα πρέπει να υλοποιήσουν οι κυβερνήσεις όπου προβλέπει την επιβολή συγκεκριμένων εξετάσεων για τους πολίτες για τους οποίους υπάρξουν σοβαρές ποινές αν δεν τις κάνουν στον προβλεπόμενο χρόνο που τους έχει διαταχτεί.

Μόνο που για να κάνει τις εξετάσεις κάποιος σε διαγνωστικά κέντρα, δεν σκέφτηκε ο κ. Κουρουμπλής ότι θα πρέπει να τις πληρώσει από την τσέπη του είτε έχει είτε δεν έχει χρήματα.

Σε πρώτη φάση, οι πολίτες θα είναι υποχρεωμένοι ανάλογα με την ηλικία και το φύλο τους να υποβληθούν σε έξι προληπτικές εξετάσεις, ενώ σταδιακά ο αριθμός των υποχρεωτικών εξετάσεων θα αυξηθεί.

Σε περίπτωση κατά την οποία ένας πολίτης αρνηθεί ή αμελήσει να διενεργήσει μία από τις προβλεπόμενες εξετάσεις και διαγνωστεί αργότερα με καρκίνο τότε θα πληρώσει εξ ολοκλήρου τα νοσήλεια.

Επίσης, σύμφωνα με τον ΠΟΥ, οι κυβερνήσεις θα πρέπει να κάνουν καλύτερη χρήση των εμβολίων και της προληπτικής πολιτικής δημόσιας υγείας στη μάχη κατά του καρκίνου καθώς η θεραπεία μόνη της δεν αρκεί για την αντιμετώπιση της νόσου.

Το Παγκόσμιο Ταμείο Ερευνας για τον Καρκίνο αναφέρει ότι ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί στα 24 εκατομμύρια μέχρι το 2035. Εδω κολλάει και η δήλωση Κουρουμπλή ότι θα αυξηθούν οι καρκίνοι στα επόμενα 20 χρόνια.

Σύμφωνα με την έκθεση του ΠΟΥ για το 2014 ένας από τους παράγοντες πρόκλησης του καρκίνου, είναι και η ακτινοβολία από τις ιατρικές εξετάσεις, πράγμα το οποίο αναιρεί τα υποτιθέμενα λεγόμενα του Κουρουμπλή (βλέπε ΠΟΥ) για εξετάσεις που επιβάλλει να γίνουν, επειδή ορισμένες από αυτές όπως μαγνητικές τομογραφίες αξονικές κτλ περιλαμβάνουν ακτινοβολία.

Οι εξετάσεις σε πρώτη φάση που αναφέρει το Υπουργείο Υγείας θα είναι έξι τον αριθμό ενω σταδιακά θα αυξηθούν σε πολύ περισσότερες. Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι θα μας χτυπάνε κάθε χρόνο με ακτινοβολίες από τις υποχρεωτικές εξετάσεις που υποτίθεται γίνονται για να μας προστατέψουν από τον καρκίνο που δημιουργούν οι ίδιες οι εξετάσεις (?)

Επίσης, ο καρκίνος του μαστού είναι η συχνότερη μορφή καρκίνου στις γυναίκες. Ομως και οι μαστογραφίες περιέχουν ποσοστά ακτινοβολίας τα οποία ο ίδιος ο ΠΟΥ αναφέρει ότι προκαλούν καρκίνο.

Ακόμη, σε πολλά μέρη της Αφρικής η συχνότερη μορφή καρκίνου στις γυναίκες είναι του τραχήλου.
Σε άρθρο μας στην Αθέατη γνώση, είχαμε γράψει ότι ο εμβολιασμός HPV (Human papilloma virus, Ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων) αποτελείται από τρία τρυπήματα μέσα σε περίοδο 6 μηνών. Εκατομμύρια κορίτσια έχουν ήδη εμβολιαστεί. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι τα εμβόλια αποτρέπουν τον τραχηλικό καρκίνο.

Το Gardasil και το Cervarix δεν παρέχει καμία προστασία για τις γυναίκες που έχουν ήδη μολυνθεί από HPV και μπορει να αυξήσουν τον κίνδυνο ανάπτυξης προκαρκινικών αλλοιώσεων από το (Gardisil ή Silgard) που γίνεται απο τη Merck. Το Cervarix είναι κατασκευασμένο από την εταιρεία GlaxoSmithKline.

Τόσο το Gardasil όσο και το Cervarix περιέχουν το ανοσοενισχυτικό αλουμινίου, μια τοξίνη που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες. Το Gardasil περιέχει 0.225 mg υδροξειδίου του αργιλίου ανά ένεση και το Cervarix περιέχει 0,5 mg υδροξειδίου του αργιλίου ανά ένεση.

Ο ΠΟΥ, αναφέρει ότι μία από κυριότερες αιτίες πρόκλησης αυτής της μορφής καρκίνου είναι ο ιός HPV (human papilloma virus--ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων). Θεωρείται ότι η ευρύτερη χρήση των εμβολίων κατά του HPV και άλλων εμβολίων θα μπορούσε να προλάβει εκατοντάδες χιλιάδες κρούσματα καρκίνου.

Το αποτέλεσμα τους θα είναι να εμβολιάσουν όσο περισσότερο κόσμο μπορούν με εμβόλια εγκεκριμένα δηλητήρια απο τον ΠΟΥ. Το εμβόλιο σου λένε ότι κάνει καλό και θα σε προστατέψει από τον καρκίνο ενώ την ίδια στιγμή τροφοδοτούν τον οργανισμό σου με καρκίνο από τα θανατηφόρα συστατικά των εμβολίων.

Πέρα από τα εμβόλια και τις ακτινοβολίες, ο Codex Alimentarius παίζει ήδη καθοριστικό ρόλο στις καρκινογεννέσεις, και όπως μας προειδοποιούν τα επόμενα χρόνια οι άνθρωποι θα πεθαίνουν σαν τα κοτόπουλα. Η παγκόσμια ελίτ θέλει το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού νεκρούς, επειδή μια μικρή ομάδα ανθρώπων είναι ευκολότερο να ελεγχθούν.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

https://www.youtube.com/watch?v=NwKw63yxVqA
δυστυχως ειναι στα γερμανικα καλο θαταν να βαλει καποιος ελληνικους υποτιτλους

για την προστασια προφυλαξη απο και την καταπολεμηση και θεραπεια του καρκινου:

ΟΧΙ υδατανθρακες
Ζαχαρη μονο οσο το σωματικο σας βαρος σε γραμμαρια και οχι πανω απο 40 γραμμαρια σε καθε γευμα να προτιμας φρουτα κυριως βατομουρα
Να τρως ακορεστα λιπη κυριως ελαιολαδο σε σαλατα, αβοκαντο, ξηρους καρπους οπως το καρυδι το αμυγδαλο,
αγρια βοτανα και αγριολουλουδα κυριως η τσουκνιδα, να την τρως ωμη, δες στο διαδικτυο,εχει βιντεακια πως θα τρως φυλλα και καρπους της τσουκνιδας ωμα, επισης με εκχυμωτηρα να πινεις χυμο απο τσουκνιδα και αλλα βοτανα.
Χαμομηλι κυριως τα λουλουδια ωμα, αλλα και σαν τσαι
Ραδικια φυτρωνουν παντου, πλεν τα καλα και τρωγε τα οσο γινεται ωμα, απο τη ριζα τον βλαστο ως και τα ανθη.
Αποφευγε το κρεας κυριως αυτο που πουλαν στα σουπερμαρκετ. Αν ξες κανενα κρεωπωλη και εισαι σιγουρος για την ποιοτητα του κρεατος τοτε μονο να αγοραζεις...
TEΡΜΑ το τσιγαρο οι φραπεδες τα αναψυκτικα...
τα φυλα πολλων δενδρων της πατριδος μας τρωγονται ωμα, πχ πλατανοφυλα κερασσοφυλα, πρινοφυλα, δρυοφυλα. Μπορεις να τα φας και σαν σαλατα με λιγο δυοσμο η ριγανη και ελαιολαδο...
και τα βαλανιδια τρωγονται αλλα ειναι ανοστα ωμα, ομως ειναι πολυ θρεπτικα. τα βαζουν σε ελαιολαδο και αποβαλουν τις ουσιες που τα κανουν να εχουν γευση σαν λαστιχο
αυτα και δειτε το βιντεο λεγει συνταρακτικες αληθειες

Der Krebs Bankrott - Mikroskopie Dokumentation
https://www.youtube.com/watch?v=NwKw63yxVqA

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications