Ρώσικες υπηρεσίες πληροφοριών: Σε εφαρμογή το σχέδιο «Λιβύη 2» για την δολοφονία του Μπασάρ Αλ Άσαντ
Ρώσικες υπηρεσίες πληροφοριών: Σε εφαρμογή το σχέδιο «Λιβύη 2» για την δολοφονία του Μπασάρ Αλ Άσαντ

Βρετανοί, Κιργίζιοι και Μογγόλοι κομάντος αλλά και Τσετσένοι αντάρτες εντός Συρίας για να «δολοφονήσουν» τον Άσαντ Περίπου 120 μέλη της περίφημης ομάδας των Βρετανών κομάντος SAS (Special Air Service) επιχειρούν στο συριακό έδαφος μεταμφιεσμένοι σε αντάρτες του «ισλαμικού κράτους», γράφει η βρετανική εφημερίδα Sunday Express.

Επιπλέον ρωσικό δημοσίευμα βασιζόμενο σε εκθέσεις πληροφοριών της ρωσικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών GRU, αναφέρει ότι 500 Κιργίζιοι και Μογγόλοι καταδρομείς που υπηρετούν στις ειδικές δυνάμεις των χωρών τους ευρίσκονται στην Τουρκία για να πολεμήσουν «θεωρητικά » εναντίον των μαχητών του «ισλαμικού κράτους».

Κάτι το οποίο δεν αποτελεί προφανώς αλήθεια , διότι κύριος στόχος ήταν και παραμένει ο Άσαντ κάτι το οποίο έχει εξοργίσει σε υπερθετικό βαθμό τον Ρώσο Πρόεδρο Β.Πούτιν , ο οποίος σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το οδήγησαν στην υπογραφή για την υλοποίηση μυστικής «αποστολής» Ρώσων Spetsnaz εντός του συριακού εδάφους ,με σκοπό την προστασία όλων των Σύρων αξιωματούχων προεξάρχοντος του προέδρου της χώρας. Πρόκειται για άνδρες της περιβόητης δύναμης ΑΛΦΑ , που αποτελεί την επιτομή των δυνάμεων αυτού του είδους για την διεξαγωγή μυστικών αποστολών εκτός Ρωσίας.

Τουρκική κοινωνική ιστοσελίδα αναφέρει μάλιστα ότι «Κυργίζιοι και Μογγόλοι αδελφοί μας έχουν αποστείλει 500 στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων για να βοηθήσουν την Τουρκία κατά του ΡΚΚ … όχι γιατί χρειαζόμαστε βοήθεια, αλλά ως χειρονομία καλής θέλησης, μαζί με τους Τσετσένους αδελφούς μας »..!!

Οι Βρετανοί κομάντος αναφέρεται ότι ενεργούν μετά από την εντολή των Ηνωμένων Πολιτειών, ως μέρος του συνασπισμού των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων (MTR) , έχοντας ως αποστολή να εντοπίζουν και να εξουδετερώνουν ισλαμιστές αντάρτες, εξοπλισμό και πυρομαχικά του ISIS . Επιπλέον, συμμετέχουν στην εκπαίδευση των εκπροσώπων της συριακής αντιπολίτευσης στην Σαουδική Αραβία με επικεφαλής άλλους 20 εκπαιδευτές της ομάδας SAS.

Σύμφωνα με ειδικούς αναλυτές , οι άνδρες των βρετανικών και αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών θα εκτελέσουν και άλλες αποστολές στη Συρία, λόγω του πλημμελούς και αναποτελεσματικού ελέγχου από αέρος απο την υπό αμερικανικό έλεγχο συμμαχία , εναντίον του ισλαμικού στρατού.

Ρώσοι όμως εμπειρογνώμωνες αναφέρουν ότι οι Βρετανοί θα προετοιμάσουν το σχέδιο «Λιβύη 2″ για την ανατροπή του σημερινού Προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ, μετά απο την συλογή ανάλογων στοιχείων και πλήθους πληροφοριών .

Το σίγουρο είναι ότι στην περιοχή αυτή του πλανήτη διαδραματίζεται αυτήν περίοδο , ένα τεράστιας σημασίας γεωπολιτικό παιχνίδι , το οποίο απαιτεί μια «ήρεμη και σταθερή» κατάσταση στην Ελλάδα,( ακούει η Μέρκελ) η οποία αποτελεί περιοχή προκεχωρημένης εκπαίδευσης των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων εδώ και έξι μήνες. Κύριος στόχος η αλλαγή της γεωπολιτικής κατάστασης μέσω ειδικών αμερικανικών στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Μέση Ανατολή, για τον έλεγχο των αγωγών φυσικού αερίου και πετρελαίου απο το Ιράν και το Κατάρ προς την Ευρώπη , ακυρώνοντας την ενεργειακή εξάρτηση απο την Ρωσία. Η αντίδραση της Μόσχας σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ακαριαία και αποτελεσματική τόσο στην ξηρά όσο και στην θάλασσα.!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications