ΒΟΥΛΗ ΤΣΙΡΚΟ- ΩΡΑΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΗ! Ξουλίδου: «Ψήφισα το νομοσχέδιο γιατί είδα όραμα τον Άγιο Εφραίμ και μου είπε…» [video]
SOS!!! ΤΡΕΛΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!! ΩΡΑΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΗ! Ξουλίδου: «Ψήφισα το νομοσχέδιο γιατί είδα όραμα τον Άγιο Εφραίμ και μου είπε…» [video]

Τι υποστηρίζει η βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου ότι της είπε ο Άγιος Εφραίμ και την οδήγησε να υπερψηφίσει;μετα την δηθεν πλύση εγκεφάλου τσιπρα αθώος ο κύριος του έκαναν πλύση εγκεφάλου του παιδιού!!!«Χειραγώγηση του νου στον Τσίπρα» και όταν η διαδικτυακή μ@λ@κί@ βαράει κόκκινο! video

Η Σταυρούλα Ξουλίδου, στην ψηφοφορία, τα ξημερώματα της 11 Ιουλίου 2015, πήγε κόντρα όχι μόνο στη συνείδησή της αλλά και στο όραμα που είχε δει λίγο νωρίτερα.

Το απόγευμα και ενώ υπήρχε σε εξέλιξη κοινοβουλευτική ομάδα είχε φύγει ο κύριος Καμμένος, εκεί που καθόταν στην καρέκλα της η κυρία Ξουλίδου είδε ένα όραμα.

Εμφανίστηκε μπροστά της ο Άγιος Εφραίμ, και της είπε ότι πρέπει να καταψηφίσει! Μάλιστα συμπτωματικά την ώρα που είδε το όραμα έσπασε η καρέκλα της.

Η κυρία Ξουλίδου θεώρησε σημάδι, το γεγονός πως έσπασε η καρέκλα και πήγε στον κύριο Καμμένο να του μεταφέρει ακριβώς όλα όσα συνέβησαν.

Ο Κύριος Καμμένος της απάντησε πως… «Είναι σεβαστά όσα σου είπε ο Άγιος Εφραίμ, αρκεί να μην πέσει η κυβέρνηση, αν πέσει η κυβέρνηση θα έχεις να κάνεις με εμένα κι όχι με τον Άγιο». Δείτε το απίστευτο βίντεο με το όραμα της Σταυρούλας Ξουλίδου για τον Άγιο Εφραίμ:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications