Τρομακτική Φωτογραφία, ένα φάντασμα Γυναίκας σε οπαδό  της Φόρμουλα 1  στο  Grand Prix του Abu Dhabi
Τρομακτική Φωτογραφία  ένα φάντασμα Γυναίκας σε ερασιτεχνική της Φόρμουλα 1  στο  Grand Prix του Abu Dhabi

Ο καθένας μπορεί να βρει οντότητες φαντασμάτων σε σπίτια, ιστορικά μνημεία, κοιμητήρια, ή άλλες παρόμοιες τοποθεσίες. Αλλά τα φαντάσματα μπορεί να εμφανιστούν σε οχήματα; το ζήτημα αυτό υπερβαίνει τα όρια της πραγματικότητας, οι ειδικοί του παραφυσικου λένε ότι τα αυτοκίνητα, μπορεί να έχουν ενέργεια των ιδιοκτητών τους μετά το θάνατό τους, θάνατος είτε από φυσικά αίτια ή με τραγικό τρόπο, προκαλώντας υπερφυσική σύνδεση που μπορεί να προκαλέσει παραφυσική δραστηριότητα.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι αναπτύσσουν ιδιαίτερη σχέση με τα οχήματά τους, άλλοι ακομα μιλούν με τα οχήματά τους. Ενώ μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν αυτό είναι αρκετά ενοχλητικό, η πραγματικότητα είναι ότι η παραφυσικη ενέργεια μπορεί να κολλήσει στα οχήματα. Λοιπόν, τι θα μπορούσε να συμβεί όταν συνδέονται με οχήματα;

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό ειναι στην πρόσφατη φωτογραφία ενός οπαδού της Formula 1, μετά την επιστροφή του από το Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ανακάλυψε ότι είχε φωτογραφηθεί με ένα τρομακτικό φάντασμα γυναίκας.

Craig Nugent, 26, επέστρεφε με λεωφορείο μετα απο ένα συναρπαστικό αγώνα της Formula 1 ,Grand Prix του Abu Dhabi, όταν ο ξάδελφός του, ο Daniel Dowling, αποφάσισε να τον τραβήξει μια φωτογραφία ενώ κοιμόταν. Τα δύο ξαδέρφια ταξίδευαν μόνα τους στο λεωφορείο από το Αμπού Ντάμπι στο Ντουμπάι, όταν είδε την εικόνα τρομοκρατήθηκε μια φιγούρα φαντάσματος γυναίκας αντανακλάται στο παράθυρο, ακριβώς εκεί που Craig κοιμόταν.

"Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ένα αστείο", δήλωσε ο Craig, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω, γιατί πραγματικά η εικόνα μοιάζει να δείχνει ένα άτομο. Απλά σκέφτηκα: "Τι στο διάολο είναι αυτό;". Μοιάζει με μια γυναίκα.

Όπως μπορεί να δει κανείς στη φωτογραφία, το φάντασμα που υψώνεται πάνω από Craig φαίνεται να φοράει ένα μακρύ μαύρο χιτώνα με μακριά σκούρα μαλλιά, και το κεφάλι να γέρνει προς τη μία πλευρά. Σύμφωνα με τους δύο νεαρούς άνδρες, η φωτογραφία δεν έχει υποστεί ψηφιακή επεξεργασία η χρήση κινητών εφαρμογών.

Ο Craig πιστεύει ότι το τρομακτικό φάντασμα ειναι το πνεύμα μιας γυναίκας με μακριά σκούρα μαλλιά και μια κάπα, ο οποία πέθανε με τραγικό τρόπο σε αυτόν τον δρόμο. Σύμφωνα με ειδήσεις από το Αμπού Ντάμπι, στο δρόμο από το Αμπού Ντάμπι στο Ντουμπάι έχει πολλά ατυχήματα, όπου πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους υπό τραγικές συνθήκες, ιδίως γυναίκες.

Από την πλευρά τους,οι ερευνητές του υπερφυσικούς έχουν εκπλαγεί από αυτή τη νέα εικόνα, αλλά επίσης είναι απογοητευμένοι απο πολλές ψεύτικες εικόνες με φαντάσματα που έχουν κατακλύσει το Διαδίκτυο, έχει γίνει μια πραγματική επιχείρηση.

Αν και τα θέματα σχετικά με το παραφυσικό θεωρείται ταμπού στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, πολλοί κάτοικοι πιστεύουν στην ύπαρξη των φαντασμάτων ή δαιμονικές οντότητες, και πιστεύουν ότι τα πνεύματα εκείνων που έχασαν τη ζωή τους υπό τραγικές συνθήκες παραμένουν σε αυτό τον κόσμο.

Νομίζετε ότι αυτό είναι ένα πραγματικό φάντασμα; Ή μήπως είναι μια φάρσα που δημιουργήθηκε με λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών;

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications