Τέλος εποχής για τον Καμμένο; Την θέση του παίρνει ο Σταύρος Θεοδωράκης;
Τέλος εποχής για τον Καμμένο; Την θέση του παίρνει ο Σταύρος Θεοδωράκης;

Σύμφωνα με πληροφορίες που για ακόμη μία φορά διαρρέει η γερμανική εφημερίδα Bild ο Καμμένος και το κόμμα του φεύγουν από την κυβέρνηση και την θέση τους παίρνει το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη.

Η ίδια εφημερίδα εχθές το μεσημέρι και ενώ συνεχίζονταν οι ομιλίες στο Ευρωκοινοβούλιο δημοσίευσε το σχέδιο το οποίο θα καταθέταμε που τελικά είναι αυτό όπως το επεξεργάστηκαν οι δικοί μας μαζί με τους Γάλλους με τους οποίους συνεργάζονται.

Τελικά πολλές αποκλειστικές πληροφορίες έχει αυτή η εφημερίδα.(που τυχαία ειναι η εκεί αριστερή!)

Ο Καμμένος έπαιξε τον ρόλο του χρήσιμου πολιτικά ηλίθιου και αφού στήριξε την κυβέρνηση και ψήφισε το νομοσχέδιο για το τζαμί παρόλο που μιλούσε για «κόκκινες γραμμές» και τώρα κατά πάσα πιθανότητα εξοβελίζεται από την κυβέρνηση ώστε ο Τσίπρας να κυβερνήσει και να περάσει τα σκληρά μέτρα που έρχονται με την συμμετοχή ενός κόμματος (Ποτάμι) που είναι κάτι ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Το κακό είναι ότι άλλο ένα κόμμα που τοποθετείται στον πατριωτικό χώρο έχασε μία ακόμα ευκαιρία, προφανώς γιατί πίστεψε ότι οι αριστεροί κάνουν συμφωνίες προς όφελος της πατρίδας και όχι του κόμματός τους...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications