Γερμανία μια απο τα ίδια κάνει ο εκεί ΣΥΡΙΖΑ!: Τρεις τραυματίες από συμπλοκή ακροδεξιών με Σύριους πρόσφυγες..(Βίντεο)
Γερμανία μια απο τα ίδια κάνει ο εκεί ΣΥΡΙΖΑ!: Τρεις τραυματίες από συμπλοκή ακροδεξιών με Σύριους πρόσφυγες..(Εικόνες-Βίντεο)

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν χθες βράδυ στη Δρέσδη, στην ανατολική Γερμανία, όταν ξέσπασαν επεισόδια κατά τη διάρκεια διαδήλωσης μελών και οπαδών ενός κόμματος της άκρας δεξιάς( σαν την Χ.Α?)

που ενεπλάκησαν σε συγκρούσεις με υποστηρικτές των αιτούντων άσυλο, σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ενώ στην πόλη αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να φθάσουν εκατοντάδες πρόσφυγες, οι οποίοι θα στεγαστούν σε σκηνές.

Οι συμπλοκές ξέσπασαν όταν περίπου 200 υποστηρικτές του κόμματος της άκρας δεξιάς NPD, που διαδήλωναν εναντίον της έλευσης 800 προσφύγων, στην πλειονότητά τους από τη Συρία, ήλθαν αντιμέτωποι με 350 ανθρώπους που είχαν πάει για να υπερασπίσουν τους αιτούντες άσυλο, μετέδωσε το Γερμανικό Πρακτορείο (dpa).

Οι υποστηρικτές του NPD, ενός κόμματος που έχει ισχυρά ερείσματα στις συγκριτικά φτωχότερες περιοχές της πρώην ανατολικής Γερμανίας, επιτέθηκαν στους αντιδιαδηλωτές και ξέσπασαν συμπλοκές, ενώ ερρίφθησαν επίσης αντικείμενα, κατά την ίδια πηγή. Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, εξ αυτών μια νεαρή γυναίκα που αιμορραγούσε πολύ, σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της τοπικής εφημερίδας Sächsische Zeitung, ένα συνεργείο του δημόσιου τηλεοπτικού δικτύου ZDF δέχθηκε επίσης επίθεση. Ένα πρόσωπο ετέθη υπό κράτηση, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα.

Το Εθνικό Δημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας (Σύντομη περιγραφή: NPD )Εβραιοκομμουνιστες το νου σας γιατι ετσι και βγει κανένας Χίτλερ εκεί ξανά δεν θα σας αφήσει να έρθετε Ελλάδα οπως το 40 !!και να σφάζεται! θα γίνει πραγματικό ολοκαύτωμα αυτή την φορά μαζί με τους Εβραίου Έλληνες αριστερούς εδώ! Για αμόρφωτους: γερμανικό σοσιαλιστικό κράτος. Ιδρύθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1949 στη σοβιετική ζώνη κατοχής αφου έγιναν χιλιαδες σφαγές απο το 1943 που έχασε τον πόλεμο, Οι συζητήσεις στη Γιάλτα και το Πότσδαμ καθόρισε επίσης τη σχεδιαζόμενη κατοχή και διαχείριση της μεταπολεμικής Γερμανίας υπό το Συμμαχικό Συμβούλιο Ελέγχου, αποτελούμενο από τις Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Σοβιετική Ένωση. Κατά τη Διάσκεψη του Πότσδαμ το καλοκαίρι του 1945, μετά το τέλος των μαχών στην Ευρώπη, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Σοβιετική Ένωση αποφάσισαν να χωρίσουν τη Γερμανία σε τέσσερις ζώνες κατοχής. Κάθε χώρα θα είχε τον έλεγχο ενός τμήματος της Γερμανίας μέχρι να αποκατασταθεί η σταθερότητα στη χώρα. μετα πέρασε στα χεριά Αμερικάνων, συμπεριλαμβανομένου και του σοβιετικού τμήματος του Βερολίνου, άρα η Γερμανία ειναι υπό κατοχή USA και φυσικά οτι γίνεται φταίει η Γερμανία το εξιλαστήριο θύμα Εβραίων! ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ! ΣΤΟ ΔΝΤ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!Κυρίαρχο πολιτικό κόμμα στη ΛΔΓ ήταν το Ενιαίο Σοσιαλιστικό Κόμμα Γερμανίας (ΕΣΚΓ), το οποίο δημιουργήθηκε το 1946 από την ένωση του Κομμουνιστικού Κόμματος Γερμανίας και του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ?

Η Δρέσδη αναμενόταν να υποδεχθεί το Σαββατοκύριακο 800 πρόσφυγες, οι 500 εκ των οποίων προγραμματιζόταν να φθάσουν εκεί χθες βράδυ.Στη Δρέσδη, μια από τις κυριότερες πόλεις της ανατολικής Γερμανίας, σημειώθηκαν φέτος μεγάλες διαδηλώσεις εναντίον των λαθρομεταναστών και εναντίον του ισλάμ, με πρωτοβουλία του κινήματος PEGIDA (ΝΑΖΙ τους λένε και εκεί οι αριστεροί ΜΕΡΚΕΛ ΚΤΛ !!).

Στις διαδηλώσεις αυτές είχαν συμμετάσχει έως και 25.000 άνθρωποι το χειμώνα, μετά τις επιθέσεις των τζιχαντιστών στο Παρίσι τον Ιανουάριο.Οι λαθρομετανάστες θα καταλύσουν σε σκηνές που εγκαταστάθηκαν από τη γερμανική Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού, πολλά μέλη της οποίας δέχθηκαν επίθεση το βράδυ της Πέμπτης από πρόσωπα που ήθελαν να τα εμποδίσουν να στήσουν τον καταυλισμό των σκηνών, μετέδωσε το Γερμανικό Πρακτορείο.

Εδώ και πολλούς μήνες, οι επιθέσεις—πυροβολισμοί, πυρκαγιές...—εναντίον κέντρων φιλοξενίας μεταναστών ή υπό κατασκευή κέντρων υποδοχής δεν παύουν να αυξάνονται στη Γερμανία.

Από την έναρξη του 2015, έχουν καταγραφεί πλέον 202 επιθέσεις σε όλη τη χώρα, από 203 που είχαν καταγραφεί στο σύνολο του 2014, όπως ανακοίνωσε προχθές Πέμπτη το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών.

Λόγω της καλής πορείας της οικονομίας της, η Γερμανία έχει μετατραπεί στον πρώτο τη τάξει προορισμό στην Ευρώπη για όσους προσπαθούν να γλιτώσουν από τη φτώχεια, τους πολέμους και τους διωγμούς. Για το 2015, η χώρα αναμένει να υποδεχθεί 450.000 αιτούντες άσυλο, αριθμό που αποτελεί απόλυτο ρεκόρ.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Στη Γερμανια γινεται της κακομοιρας, και με τους νεοαφιχθεντες κατατρεγμενος λαθρω, αλλα και γενεικα. Η χωρα φαινεται να ευημερη αλλα κοινωνικα και ηθεικα βουλιαζει. Δουλια βρισκεις μονο μεσω μεσαζοντων εταιριων που εκμεταλλευονται τους εργαζομενους και σου δινουν μισθο πεινας. Αν εχεις τυχη να εργαζεσαι πρεπει να ανεχεσαι τον καθε "αμπντουλ" και τον καθε "κιντα κουντε" ως συνεργατες σου. Αν κατι δεν σε κανει πρεπει να ξες να κρατας το στομα σου κλειστο αλλιως εισαι "ρατσιστης" σε απολυουν γραφουν μια "περιεργη παραγραφο" στο ενδεικτικο σου και αηντε μετα να ξαναβρης δουλια. Στην Ελλαδα βγαινει ο Χιος και ο καθε "χιος" και μιλαει για "τεταρτο Ραηχ" για "ηγεμονια της Γερμανιας" στην Ευρωπη, για νεκροαναστημενους "Ναζι", για "φουρνους" που σερνουν την Ελλαδα και αλλα παραλογα, ενω στη Γερμανια γινεται το σωσε. Καθε μερα καταφθανουν χιλιαδες λαθρω, σχολεια μετακομμιζουν σε σιδηροκουτια, νηπιαγωγια, γηροκομια κτλ αδειαζουν και στεγαζονται σε κυβικες λαμαρινες κοντεηνερ, για να δοθη τοπος κατοικιας σε "κατατρεγμενους"" καταδιωγμενους"" βασανισμενους" λαθροεποικους οι οποιοι ειναι καλοντυμμενοι, φρεσκοσυγυρισμενοι χαιρουν ακρας υγιας και σικ λαπτοπ, kαι αημακ. Λεγουν πολλες "κακιες" "ναζιστικες" γλωσσες οτι τους λαθροεποικους τους προοριζει η "ναζιστρια" κατα τους "χιους", Μερκελ, για ειδικη δυναμη καταστολης τυχον εξεγερσεως του ιθαγενους γερμανικου λαου. Και νομιζετε οτι μονο η Ελλαδα ειναι μπουρδελο. Μαθετε καλυτερα. Οι γερμανοι νεοελληνακο αν ειναι θυμωμενοι με εσενα δεν ειναι επειδη πηρωνουν τα σπασμενα των κυβερνησεων που ψηφιζες, γιατι ξερουν οτι τα λεφτα δεν τα παιρνεις εσυ αλλα οι διεθνεις τοκογλυφοι! οι γερνανοι θυμωνουν γιατι περιμενουν απο σενα να κανεις μια αρχη στην Ευρωπη για να απελευθερωθουμε απο την Σιωλαιλαπα που μας καταδυναστευει! αλλα εσυ σαηνι αντι να ψηφισεις αυτους που επρεπε, και ξερεις πολυ καλα ποιους εννοω, ψηφισες τσιπραλεξη, Συριζανελ, κοροιδο και τακανες μουσκεμμα! μετα ακουγε τους καθε λογης πατριωτες που σου πλασσαρουν το παραμυθι περι τεταρτου Ραηχ περι ναζιστων, περι χαλασμενων προιοντων στα γερμανικα Λιντλ, κανε και καννα μπουκοταζ στα γερμανικα προιοντα αν σου το επιτρεπει το πορτοφολοι σου για να ξεσκασης. Σαηνι εχεις τη δυνατοτητα να γινεις το Ηγετικο Εθνος Της Γηραιας Ηπειρου, αλλα εσυ επιμενεις να κολυμπας στους βοθρους!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications