Ισπανός αρχιτέκτων προβαίνει σε συγκλονιστηκές αποκαλύψεις για την Μεγάλη Πυραμίδα- Βίντεο
Ισπανός αρχιτέκτων προβαίνει σε συγκλονιστηκές αποκαλύψεις για την Μεγάλη Πυραμίδα- Βίντεο

Σύμφωνα με μια μελέτη από αρχιτέκτονα Miguel Perez Sanchez μια σειρά μετρήσεων στην Μεγάλη Πυραμίδα μας δίνει τους αριθμούς π και e.

Επίσης υπάρχουν πολλές αναφορές και συνεχείς σχέσεις με το άστρο του Σείριου.
Η πυραμίδα είναι κόλουρη, της λείπει το πάνω μέρος -όπως συμβαίνει στις περισσότερες γνωστές πυραμίδες του κόσμου. Θεωρείται ότι στην κορυφή της πυραμίδας βρισκόταν μία σφαίρα.

Ο Pérez-Sánchez ισχυρίζεται ότι η σφαίρα που ήταν τοποθετημένη στην κορυφή της πυραμίδας συμβόλιζε το μάτι του Ώρου και είχε διάμετρο 2.718 βασιλικές πήχες (2,7 μέτρα), η οποία είναι σε ακριβή σχέση με τον νεπέριο αριθμό e (2,71828).
Η σφαίρα είχε τοποθετηθεί ως λατρεία στον Ήλιο και τον Σείριο, το πιο λαμπρό αστέρι στον ουρανό, που συνδέθηκε με την Ίσιδα

Πιθανολογείται ότι η πυραμίδα ήταν ένα «εργοστάσιο» ενέργειας το οποίο μετέδιδε ασύρματη ενέργεια σε μεγάλες αποστάσεις. Η μάζα της πυραμίδος υπολογίζεται σε 5,955,000 τόνους και αποτελεί 10^8 υποπλλαπλάσιο της μάζας της Γης.

Ταυτόχρονα υπάρχει μαθηματική αντιστοιχία με τις διαστάσεις του Ηλίου και άλλων ουρανίων σωμάτων Επειδή δεν υπάρχει κανένα ιστορικά κατεγεγραμμένο στοιχείο, όλο αυτό μας μεταφέρει χιλιάδες χρόνια πίσω και πέρα απο την γραπτή ιστορία.

Οι άλλες δύο πυραμίδες αποτελούν προσπάθειες ξεκειδώματος των ενεργειακών μυστικών της μεγάλης πυραμίδος ενώ η Σφίγγα , σύμφωνα με τον ίδιο αρχιτέκτονα είναι διαφορετικής υφής δημιούργημα απο άλλον πολιτισμό γύρω στο 8000 πΧ Με την τηλεματαφορά ενέργειας είχε ασχοληθεί ο γνωστός Τέσλα και κάποιοι θεωρούν ότι η ερευνά του σχετίζεται με τις Πυραμίδες….δείτε το βίντεο

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications