Μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως ακριβώς  χτίστηκε  το Ollantaytambo πριν από χιλιάδες χρόνια;
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως ακριβώς  χτίστηκε  το Ollantaytambo πριν από χιλιάδες χρόνια;

Πώς ο αρχαίος άνθρωπος δημιούργησε απίστευτα μνημείων και κατασκευές όπως οι Πυραμίδες, Τεοτιχουακάν, Puma Punku και άλλες απίστευτες κατασκευές στο πλανήτη;Αυτά τα αρχαία μνημεία ειναι σαν να τα κατασκεύαζαν με ένα ραβδί και πέτρες! Αν όχι, πώς μπορεί να είναι αδύνατό απο μηχανικούς του σήμερα να φτιάξουν κάποια από αυτά τα μνημεία;

Πως μετάφεραν ογκόλιθους που ζυγίζουν εκατοντάδες τόνους; Σχεδόν τέλεια κομμένοι σε σχήμα, πέτρες που μοιάζουν να έχουν κοπεί με τεχνολογία λέιζερ.

Το Ollantaytambo είναι ίσως ένα από τα καλύτερα παραδείγματα αρχαίας τεχνολογίας. Οι αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι τα ερείπια αυτής της αρχαίας πόλης ήταν στην πραγματικότητα χτισμένη πάνω σε μια πολύ παλαιότερη πόλη, της οποίας η προέλευση παραμένει άγνωστη. Τα πρώτα τμήματα του Ollantaytambo είναι τουλάχιστον 12.000 χρόνων παλιά, αλλά ορισμένοι ερευνητές προτείνουν την πιθανότητα ότι αυτή η αρχαία πόλη είναι στην πραγματικότητα, πολύ μεγαλύτερης ηλικίας. Πολλοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι η προέλευση του Ollantaytambo συνδέονται άμεσα με τους ανθρώπους του Αράκ, που είναι ισοδύναμα στην ιστορία με τον Αδάμ και την Εύα και τους πρώτους ανθρώπους.

Πώς είναι δυνατό οι αρχαίοι άνθρωποι να ήταν ικανοί να επιτύχουν αυτές τις καταπληκτικές τεχνικές μηχανικής, τα μπλοκ ειναι κομμένα με ακρίβεια και ταιριάζουν μεταξύ τους απίστευτα.

Οι έξι τεράστιοι ογκόλιθους από γρανίτη στο Ollantaytambo είναι ένα από τα πιο μυστηριώδη μπλοκ ακόμα και σήμερα. Θρύλοι λένε ότι αυτοί οι τεράστιοι ογκόλιθοι είχαν «μεταφερθεί» απο μια πεδιάδα, σε ένα ποτάμι και στη συνέχεια μέχρι το βουνό, αλλά το μεγαλύτερο μυστήριο είναι πώς θα κατάφεραν να τα ανεβάσουν στο βουνό; αυτά τα βράχια έχουν τελεία εφαρμογή κατά τέτοιο τρόπο που να μην μπορεί να χωρέσει τίποτα μεταξύ τους.

Οι αρχαιολόγοι της συμβατικής ιστορίας ισχυρίζονται ότι, ο σκληρός γρανίτης διαμορφώθηκε με χάλκινα εργαλεία, αλλά κανένα από αυτά α υποτιθέμενα εργαλεία δεν βρέθηκαν στο χώρο ή οπουδήποτε κοντά σε αυτό.

Κάποιοι ερευνητές ισχυρίζονται ότι τα πετρώματα αυτά που βρέθηκαν στο Ollantaytambo ήταν ενωμένα με ένα άγνωστο είδος ενέργειας. Πώς οι αρχαία άνθρωπος κατάφεραν να το επιτύχουν αυτό; Ή ακόμα καλύτερα, πού βρήκαν την τεχνολογία; Δεν υπάρχει καμία απολύτως εξήγηση απο κανέναν.

Στο Ναό της Condor υπάρχουν ακόμη και αλλα μυστήρια. Τεράστιες πλάκες που είναι γνωστό ως "The Wall of Living rock. Αυτές σε σχήμα κύβους,όπως τμήματα πέτρας έχουν αφαιρεθεί από το βουνό με τέτοια ακρίβεια που οι ερευνητές δεν μπόρεσαν να βρουν μια γρατσουνιά στην επιφάνεια αυτών των μπλοκ. Οι γωνίες των τμημάτων αυτών δεν είναι σπασμένες, δεν παρουσιάζουν ρωγμές, είναι σχεδόν τέλεια στρογγυλεμένες γωνίες.

Στο κάτω μέρος σε αυτά τα τεράστια μπλοκ, υπάρχουν περίεργες σταυρωτά μοτίβα που οι ερευνητές δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν. Τα περισσότερα μέρη του Ollantaytambo είναι κατασκευασμένα από βράχο ανδεσίτη , σήμερα για να κόψεις βράχο απο Ανδεσίτη ειναι πολύ δύσκολο, σήμερα οι μηχανικοί χρησιμοποιούν εργαλεία διαμαντιών ή εργαλεία λέιζερ. Τι είχε ο άνθρωπος για να τα κόψει πριν από χιλιάδες χρόνια;

Σύμφωνα με τους μύθους των Άνδεων των αρχαίων προγόνων, έχουν περιγραφές ως αδελφός και η αδελφή η τα "Παιδιά του Ήλιου" Σύμφωνα με τους μύθους δημιουργίας, είχαν αποσταλεί από τον «Θεός του Ήλιου», και έφτασαν στη Γη με κάτι που περιγράφεται ως μια χρυσή σφήνα. Είναι πιθανό ότι τα αρχαίοι άνθρωποι έχουν παρερμηνεύσει αυτά τα γεγονότα και τις μετέφραζαν με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσαν; Υπάρχει μια πιθανότητα και υποψίες ότι κάποιο είδος εξελιγμένης εξωγήινης τεχνολογίας χρησιμοποιήθηκε που θα μπορούσε να επιτύχει ορισμένα από αυτά τα καταπληκτικά μνημεία.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications