ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΈΣΒΕΙΡΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΉΙΝΟΥΣ!
ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΈΣΒΕΙΡΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΉΙΝΟΥΣ!

Τυχερή η 58χρονη µαλαισιανή αστροφυσικός Μαζλάν Οτµάν (στη φωτογραφία), η οποία πρόκειται να παρουσιάσει τον νέο ρόλο της την επόµενη εβδοµάδα σε ένα επιστηµονικό συνέδριο στο Μπάκιγχαµ, στη Βρετανία.

Η κ. Οτµάν, έχει πολλές φορές επισηµάνει δημοσίως την ανάγκη ετοιµότητας σε περίπτωση επίσκεψης εξωγήινων όντων. Για να στηρίξει την άποψή της είχε αναφερθεί σε πρόσφατη ανακοίνωση της ΝΑSΑ, σύµφωνα µε την οποία το διαστηµικό αστεροσκοπείο Κepler ανακάλυψε περισσότερους από 700 πλανήτες στους οποίους ίσως υπάρχει εξωγήινη ζωή!

"Η συνεχής αναζήτηση για εξωγήινη επικοινωνία στηρίζει την ελπίδα ότι κάποια στιγµή ο άνθρωπος θα λάβει σήµατα από εξωγήινους. Και όταν θα λάβουµε τέτοια σήµατα θα πρέπει να έχουµε µια συντονισµένη απάντηση, λαµβάνοντας υπόψη όλες τις παραµέτρους του θέµατος. Ο ΟΗΕ είναι ένας έτοιµος µηχανισµός", είχε πει.

Η βασική της ευθύνη ως υπεύθυνη του Γραφείου Εξωγήινων Σχέσεων του ΟΗΕ, είναι κυρίως να προστατεύσει τους εξωγήινους από την ανθρωπότητα παρά το αντίθετο. Οι ακριβείς αρμοδιότητές της πάντως, θα επεξηγηθούν στο επιστημονικό Συνέδριο του Μπάκινγχαμσάιρ την επόμενη εβδομάδα.

Εχετε κάποια πρόταση να κάνετε, για την περίπτωση που ορίζαμε έλληνα πρέσβη για τους εξωγήινους;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications