Απίστευτη ομολογία 29χρονης: «Κάθομαι στον 70χρονο αναγκαστικά γιατί με ταΐζει»!
Απίστευτη ομολογία 29χρονης: «Κάθομαι στον 70χρονο αναγκαστικά γιατί με ταΐζει»!

Ξέρω πως διαβάζοντας τον τίτλο ένας κοινός νους μένει άναυδος και σοκάρεται. Παρόλα αυτά όμως είναι γεγονός ότι δυστύχως ή ευτυχώς αυτά συμβαίνουν στην καθημερινότητα.

Ο λόγος όμως που αποφάσισα να δημοσιεύσω την ιστορία της Σοφίας είναι ο τρόπος που γράφει και η κυνικότητά της για το ότι ζει με τον ηλικιωμένο αυτον άντρα μόνο και μόνο επειδή την συντηρεί με τα χρήματα του.

Πάμε να διαβάσουμε όμως όλη την ιστορία όπως μας την έστειλε αυτούσια στο email μας αλλά και την απάντηση που της δίνω για το πώς θα πρέπει να πράξει από εδώ και πέρα.

Είμαι η Σοφία, 29ετών από την Τούμπα Θεσσαλονίκης. Έχω σπουδάσει νομική αλλά δεν την εξασκώ. Μέχρι τα 25 μου χρόνια δούλευα παράλληλα με τις σπουδές μου σε διάφορα μπάρ της πόλης, οπού κάποια στιγμή πριν 4 χρόνια γνώρισα έναν κύριο, επιχειρηματία, κατά 40χρόνια μεγαλύτερο μου και από τότε είμαστε μαζί. Είναι μαζί μου τρυφερός και ενδιαφέρεται πάρα πολύ. Εδώ και 2 χρονια ζουμε μαζί και μου έχει πει ότι θέλει να μου κάνει και παιδιά. Αυτό δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό βέβαια.

Τέλοσπαντων όμως. Ο λόγος που σου έστειλα όμως δεν είναι αυτός. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν τα έχω καλά με τον εαυτό μου. Κάποιες φορές που κάθομαι και σκέφτομαι αισθάνομαι ότι αυτόν τον άνθρωπο απλά τον σιχαίνομαι και δεν θέλω ουτε να με αγγίζει και έτσι συνευρίσκομαι κατά καιρούς με διάφορους συμομήλικους μου απλά και μόνο για να ικανοποιήσω τις ορμές μου.

Δυστυχως όμως δεν τολμώ να τον χωρίσω διότι είναι τόσο ευκατάστατος που τα τελευταία 2 χρονια που ζουμε μαζί μου προσφέρει τα πάντα. Μου έχει πάρει αυτοκίνητο πολυτελείας, μου δίνει όσα χρήματα θέλω για ψώνια και περιποίηση και φυσικά αυτο νομίζω ότι με έχει γλυκάνει λίγο.

Η αλήθεια είναι όμως ότι εγώ δεν αισθάνομαι τίποτα για αυτόν και ποτέ δεν αισθάνθηκα. Πολλές φορές σκέφτομαι να του πω να χωρίσουμε και να σηκωθώ να φύγω αλλά μετά αλλάζω γνώμη και λέω πώς με όσα συνήθισα να έχω έτοιμα, θα μου κακοφάνει να αρχίσω να δουλεύω ξανά για το μεροκάματο. Έτσι αναγκάζομαι να ζω μαζι του μόνο και μόνο για να με συντηρεί. Τι θα μου πρότεινες να κάνω; Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για μένα; Σ’ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων η φωτογραφία είναι ενδεικτική από το google και σχετική με το θέμα. ΠΗΓΗ.tromaktiko.

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

Κανείς δεν μπορεί να κατακρίνει κανένα και για τίποτα.... Το πρόβλημα σου δυστυχώς ειναι οτι η επιλογή σου, δεν σε εχει κάνει στην τελική, ευτυχισμένη... Η πρόταση η δίκη μου θα ήταν η εξής... Γιατι δε ζητάς απο το σύντροφο σου που σε χρηματοδοτεί να σε βοηθήσει να στήσεις μια δουλειά, να σταθείς στα πόδια σου, να βγάζεις το δικό σου εισόδημα... Ο σύντροφος σου,μου ειναι κάποιας ηλικίας μπορεί να μην ειναι εκεί για παντα και αν υπάρχουν κληρονόμοι, το πιθανότερο ειναι οτι η περιουσία του θα μεταφερθεί στα παιδιά του και ΕΣΥ κάποια στιγμή θα βρεθείς επι ξύλου κρεμασμένη! Στάσου στα πόδια σου, βρες μια δουλειά, σήκω απο την ξάπλα και το αραλίκι, γιατι κάποια στιγμή θα βρεθείς μόνη σου και στο τίποτα!!! Να δεις ποσο όμορφα θα νιώθεις όταν εχεις την οικονομική δυνατότητα να κανεις σαν άτομο ελεύθερο τις επιλογές σου... Για ποσο καιρό θα αντε αντέχεις ακόμα να καταδυνάστευεις το ειναι σου, το εγω σου, την προσωπικότητα σου και το όμορφο σώμα σου??? μια μερα θα σκάσεις... Θα κανεις μπαμ... Και τότε θα γίνουν ολα γης Μαδδιαμ.....

Unknownείπε...

δηλαδη ομολογεις οτι εισαι πορνη....Κουκλα μου,καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη!!!!

Georgios Kogiasείπε...

Κορίτσι μου.. μόνον εσύ μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου να βρεί λύση. Πρέπει να αποφασίσεις τι θέλεις. Το εύκολο χρήμα για ικανοποίηση των όλο και αυξανόμενων αναγκών σου, Ή τον έλεγχο, περιορισμό των αναγκών σου και απεξάρτηση από την πηγή του ξένου χρήματος. Διαλέγεις και παίρνεις. Η κάθε επιλογή έχει τα σύν και τα πλην. Όταν επιλέγεις το εύκολο χρήμα για ικανοποίηση των αναγκών πολυτελείας, αυτό συνηγορεί στην απώλεια των αξιών και σε οδηγεί να διάγεις βίον αναξιοπρεπή.. Η χαλιναγώγηση των αναγκών και η καλή διαχείριση των, σου επιτρέπει να διατηρείς της αξίες και διάγεις βίον αξιοπρεπή. Όποια επιλογή και αν κάνεις θα αφορά εσένα και θα επηρεάζει εσένα. Προσπάθησε όμως όποια επιλογή και να κάνεις, να προκαλέσεις βλάβη στους άλλους. Προσωπικά, δεν μπορώ να σου προτείνω λύση, γιατί δεν ξέρω αν αυτή θα ταιριάζει σε σένα. Εύχομαι ο νους σου να σε οδηγήσει στην σωστή λύση.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications