Κτηνωδία! αστυνομικός πλακώνει στο ξύλο 18 κορίτσι! video
Κτηνωδία! αστυνομικός πλακώνει στο ξύλο 18 κορίτσι! video

Κολοράντο Σπρινγκς, o αξιωματικός Tyler Walker και πολλοί άλλοι αξιωματικοί στάλθηκαν σε μια κατοικία με την υποψία οτι είχαν μέσα ένα πυροβόλο όπλο. Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν τίποτα, αλλα μια 18 άχρονη σε κατάσταση μέθης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Acker ήταν "σε κατάσταση μέθης και μη συνεργάσιμη με την αστυνομία," και ήταν εχθρική, όταν αξιωματικοί συνέλαβαν το φίλο της για άσχετο ένταλμα.

Ωστόσο, κάμερα παρακολούθησης του νοσοκομείου δείχνει τον αστυνομικό να κτυπάει την κοπέλα. Το βίντεο , ειναι μέρος μιας εις βάθος έκθεσης που εξετάζει την αστυνομική κτηνωδία και βρέθηκε μετα την ερευνά.

Η Acker συνελήφθη με την κατηγορία της αντίσταση κατά τη αρχής και επίθεση σε αστυνομικό. Επειδή ήταν δήθεν μεθυσμένη, την πήγαν στο νοσοκομείο για "ιατρική άδεια" πριν μεταφερθεί στη φυλακή ", λόγω οτι ήταν σε υψηλό επίπεδο μέθης και πολύ επιθετική" λέει ο αστυνομικός Walker στην έκθεσή του.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νοσοκομείο, η Acker βρέθηκε με σπασμένα δόντια, και έχει υποστεί τραυματισμούς που θα την επηρεάσουν για το υπόλοιπο της ζωής της. Η αιτία για τους τραυματισμούς της ειναι στο παρακάτω βίντεο.

Στην αρχή του βίντεο, βλέπουμε τον Walker να συνοδεύει το κορίτσι μέσα στο νοσοκομείο χωρίς περιστατικό.Η Acker φαίνεται να είναι συνεργάσιμη, αλλα δεν κάθισε κάτω, ο αστυνομικός την έσπρωξε στην καρέκλα με εμφανή υπερβολική δύναμη. Ως φυσική αντίδραση της ενώ φορούσε χειροπέδες, κλώτσησε με το πόδι της τον αστυνομικό στο πόδι. Ωστόσο, στην έκθεσή του, ο αστυνομικός λέει δέχτηκε επίθεση και ότι "τον κλώτσησε στη βουβωνική χώρα."

Μέτα απο αυτό ο νταβατζής αστυνομικός γρονθοκόπησε την Acker στο στήθος. Στη συνέχεια την άρπαξε και με όλη την δύναμη του σώματος του, την χτύπησε με το πρόσωπό στο πάτωμα του νοσοκομείου, τραυματίζοντας το λαιμό της και τα δόντια της.

Σε μία έκθεση, η αστυνομία ισχυρίζεται ότι ο Walker "την έριξε άπλα από την καρέκλα στο πάτωμα." Σε μια άλλη έκθεση, η αστυνομία ισχυρίζεται ότι ο Walker "Ότι έπεσε μονή της στο πάτωμα!" Δείτε το παρακάτω βίντεο και αποφασίστε μόνοι σας αν οι εκθέσεις αυτές είναι σωστές!.ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΠΙΜΈΛΕΙΑ ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (το video ειναι σε μορφή HTML5)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications