Βραζιλιάνος κανίβαλος που έφτιαχνε πίτες με το κρέας των θυμάτων του σπάει τη σιωπή του
Βραζιλιάνος κανίβαλος που έφτιαχνε πίτες με το κρέας των θυμάτων του σπάει τη σιωπή του

Μαζί με την σύζυγο και την ερωμένη του, ο 54χρονος σήμερα άνδρας σκότωνε αθώες γυναίκες και έπειτα μαγείρευε και έτρωγε τη σάρκα τους «για να εξαγνιστεί από το έγκλημα», όπως ο ίδιος υποστηρίζει

Ο Jorge Beltrao Negromonte από τη Βραζιλία έχει γραφτεί στην ιστορία ως ένας από τους πιο αρρωστημένους δολοφόνους όλων των εποχών. Μαζί με την σύζυγο και την ερωμένη του, ο 54χρονος σήμερα άνδρας σκότωνε αθώες γυναίκες και έπειτα μαγείρευε και έτρωγε τη σάρκα τους «για να εξαγνιστεί από το έγκλημα», όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

Μάλιστα, μία ποσότητα από το κρέας των θυμάτων του κατέληγε σε κρεατόπιτες που έφτιαχνε ο ίδιος και πωλούσε σε ανυποψίαστους πελάτες στην μικρή πόλη της βορειοανατολικής Βραζιλίας όπου ζούσε μαζί με τις δύο «γυναίκες της ζωής του».

Ο διαταραγμένος κανίβαλος είχε φτάσει μάλιστα στο σημείο να σκοτώσει μία νεαρή γυναίκα μπροστά στην 18 μηνών κόρη της και έπειτα να ταΐσει το βρέφος με κομμάτια από τη σάρκα της μητέρας του, ένα έγκλημα που είχε προκαλέσει το αποτροπιασμό της κοινής γνώμης όταν αποκαλύφθηκε το 2012.

Στην πρώτη συνέντευξή του από τη φυλακή, την οποία παραχώρησε στον ιστότοπο MailOnline, ο πρώην λέκτορας πανεπιστημίου μίλησε ανοιχτά για τα κίνητρά των αποτρόπαιων εγκλημάτων που διέπραξε και τους στόχους της αίρεσης που είχε ιδρύσει ο ίδιος.

Μαζί με την σύζυγο και την ερωμένη του, ο 54χρονος σήμερα άνδρας σκότωνε αθώες γυναίκες και έπειτα μαγείρευε και έτρωγε τη σάρκα τους «για να εξαγνιστεί από το έγκλημα», όπως ο ίδιος υποστηρίζει..

Κατά τη διάρκεια της αποκλειστικής συνέντευξης του MailOnline, ο εμφανώς αμετανόητος κανίβαλος που υποστηρίζει ότι πάσχει από σχιζοφρένεια, χωρίς να έχει αποδειχθεί κάτι τέτοιο, προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πράξεις του λέγοντας ότι οι γυναίκες που δολοφονούσε ήταν γραφτό να γεννήσουν «κλέφτες και εγκληματίες».

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η αίρεση που είχε δημιουργήσει με την γυναίκα του Isabel Pires και τη νεαρή ερωμένη του Bruna da Silva είχε ως στόχο να απαλλάξει τον κόσμο από τους ακαλλιέργητους ανθρώπους και την αρνητική τους ενέργεια.

Υπήρχε όμως και άλλη μία αιτία πίσω από τις πράξεις του: η έντονη απογοήτευσή του από το γεγονός ότι ο ίδιος δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, η οποία συσσωρευόταν μέχρι που εξερράγη και προκάλεσε όλη αυτή τη φρίκη.

Διαβάστε παρακάτω μερικές από τις σοκαριστικές δηλώσεις του Βραζιλιάνου δολοφόνου:

«Το ανθρώπινο κρέας, για μένα, δεν διαφέρει από το βοδινό. Έχει την ίδια γεύση και την ίδια ζουμερή σύσταση. Είναι το ίδιο νόστιμο.»
«Η Isabel είχε χάσει δύο παιδιά με αποβολή. Πήγαμε στον γιατρό και αρχίσαμε θεραπεία αλλά μάλλον δεν λειτούργησε αφού δεν έμεινε ξανά έγκυος. Έπειτα κοιτάς γύρω σου και βλέπεις ένα σωρό αμόρφωτους ανθρώπους που γεννάνε σαν τα κουνέλια, χωρίς να έχουν τίποτα αξίας να τους κληροδοτήσουν.»

«Η Bruna (η ερωμένη του) ήταν εκείνη που ήθελε να σκοτώσουμε τις γυναίκες. Ήταν δική της ιδέα να τις φάμε, για να εξιλεωθούμε επειδή είχαμε παραβιάσει την εντολή «ού φονεύσεις». Με έπεισε να σταματήσω να παίρνω τα φάρμακά μου (για σχιζοφρένεια) επειδή ήξερε ότι όταν πάθαινα κρίση θα μπορούσε να με εκμεταλλευτεί.»

«Οι γυναίκες ετοίμαζαν το κρέας. Το μαγειρεύαμε συχνά με λαχανικά στην κατσαρόλα, στα πρότυπα μίας μεξικάνικης συνταγής. Δεν θυμάμαι να το ψήσαμε ποτέ σαν μπριζόλα. Είχα αγοράσει μία μηχανή του κιμά στην Bruna αλλά δεν ξέρω αν τη χρησιμοποίησε.»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications