Κακομοίρα Μετανάστρια αυριανοί άποικοι της Ελλάδας! βγάζει selfie στον Πειραιά με τελευταία  γενιάς  κινητό με βαμμένο νύχι και δαχτυλίδι!
Κακομοίρα Μετανάστρια αυριανοί άποικοι της Ελλάδας! βγάζει selfie στον Πειραιά με τελευταία  γενιάς  κινητό με βαμμένο νύχι και δαχτυλίδι!

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πιστεύει τα περιούσια κανάλια και έγκυρες ιστοσελίδες! ένα και και το αυτό! που τους λένε ότι είναι σωστό να θέλεις ανοικτά σύνορα και να δίνεις γη και ύδωρ σε όποιον μπουκάρει στην χώρα σου...ειδικά το κόμμα που έβγαλε ! όταν πριν 1-2 χρονιά ήταν υπέρ του Πακιστανού που σακάτεψε την κοπέλα! ατυχία ήταν Ελληνίδα! αντί λαθρο!για να την βοηθήσει το κράτος!

Δύο χιλιάδες μετανάστες μεταφέρθηκαν απ' την Λέσβο στον Πειραιά .. Και με έκτακτο δρομολόγιο παρακαλώ.. Όπως βλέπετε πριν μπουν στην Ελλάδα έκαναν και μανικιούρ...

Η μονή εξήγηση που υπάρχει γιατι έβγαλαν το κόμμα που ήταν υπέρ απο την αρχή! και γιατι ειναι απαθείς οι νεοέλληνες ειναι γιατι ειναι ηλίθιοι!και ψεκασμένοι! σε ερευνά που είχε κάνει η metron analysis (όχι πληρωμένη οπως των κομμάτων!)ποσοστό 65% έλεγε οτι ειναι γελοίες θεωρίες συνωμοσίας οι ψεκασμοί! όταν μπορούσαν να τους δουν με το μάτια τους!

τι να πεις μετα σε αυτούς? για άλλες θεωρίες! οπως βαφτίζουν που δεν μπορούν να δουν; σημερα μετα απο 3-4 χρονιά που τα έλεγαν οι ηλίθιοι συνωμοσιολόγοι! ενώ η μάζα που ενεργεί σαν πρόβατο ειναι έξυπνη! το λένε ανοιχτά σχεδόν! (Τραγικό! ο OHE εκθέτει τα chemtrails, η απόδειξη οτι 100% μας δηλητηριάζουν (Βίντεο) και οι ψεκασμένοι λένε ακομα για ιστορίες συνωμοσίας!!!!) έπιασαν τόπο πάντως αφου το αλουμίνιο που ψεκάζουν!η με εμβόλια! κάνει αυτό ακριβώς στο μυαλό, δημιουργεί ηλίθιους!!!!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.

Ανώνυμοςείπε...

Και ολοι να το καταλαβουν οτι ψεκαζουν τι μπορει να γινει; τιποτα θα συνεχισουν να μας ψεκαζουν μεχρι να τα τιναξουμε προορα

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications