ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...???
ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...???

Εσείς εκεί στην Μυτιλήνη δε βλέπω το λόγο που διαμαρτύρεστε....Τι ψηφισατε στις τελευταιες βουλευτικες εκλογες του 2015 ? Να σας πω εγώ επειδή κάνετε την παλαβή.....και όχι μόνο εκεί!

ΣΥΡΙΖΑ πρωτο κομμα με 33%.....Τι έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά.....ανοιχτά σύνορα.....καλωσόρισμα σε όλους τους λαθρομετανάστες που θα τους ονομάσουν πρόσφυγες για να πάρουν άσυλο κι αλλα τέτοια......

Ξέρατε λοιπόν πολύ καλά.!!!....Όποτε ρουφάτε τώρα το τρομπόνι και βγάλτε το σκασμό γιατι φταίτε εσείς οι ίδιοι.....

Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρεστε.....αντιθέτως ευθύνεστε κατά ένα ποσοστό για την άλωση αυτού του τόπου!!!

Η αλήθεια πονάει και έρχεται η ώρα που θα λογοδοτήσουν όλοι όσοι για ίδιον όφελος πάτησαν πάνω στο κουφάρι αυτής της πατρίδας...!!!

απο το ίδιο κόμμα που καταψήφισαν σαν πρόβατα! γιατι δεν υπήρχαν αλλα! οι άλλοι ειναι ναζι(εθνικιστικό κόμμα στα Γερμανικά) γιατι το λένε όλοι του σύριζα αλλα και η ελίτ κτλ!!(άραγε ξέρει κάνεις οτι στην Γερμανία του 30 είχε 0 ανεργία και τρομερή ανάπτυξη;) ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΣΑΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ! ΝΑΖΙ ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΓΑΤΕ!!!! ο άλλος έτρωγε χρήμα! και καλά στο λαός! αυτά που του έδωσαν για να τον καταγγείλουν μετα! γιατι μιλούσε πολύ!και έλεγε μυστικά για την σπείρα που λυμαίνεται την Ελλάδα pasok ΝΔ SYRIZA KKE ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ! ! όποτε τι θα ψηφίζουν τα πρόβατα; τους ίδιους;

ΔΩΣΕ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΜΑΤΙΚΑ !!! ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΤΥΠΟΥ ΝΑΖΙ! ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! (Η λίστα με τα ονόματα των ΔΟΣΊΛΟΓΩΝ δημοσιογράφων που πληρώθηκαν από το ΔΝΤ για πλύση εγκεφάλου!)(μια μέρα ίσως σταματήσουν να θεωρούν έγκυρες σελίδες όλες αυτές που το μόνο που κάνουν ειναι πλύση εγκεφάλου κάθε μέρα!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications