Νέα δημοσκόπηση (πληρωμένη η ο κλασικός λαός πρόβατο;): Ο λαός δίπλα στον ΣΥΡΙΖΑ – η συνεχεία του ΠΑΣΟΚ ΝΔ!
Νέα δημοσκόπηση (πληρωμένη η ο κλασικός λαός πρόβατο;): Ο λαός δίπλα στον ΣΥΡΙΖΑ – η συνεχεία του ΠΑΣΟΚ ΝΔ!

Ο ελληνικός λαός (?????μαζί με λαθρο; ) στέκεται δίπλα στον ΣΥΡΙΖΑ και επικροτεί τους χειρισμούς της κυβέρνησης σβήνοντας από τον πολιτικό χάρτη όλες τις μνημονιακές δυνάμεις.

Πιο συγκεκριμένα προηγείται με διαφορά 23.6 ποσοστιαίων μονάδων στις προτιμήσεις του εκλογικού σώματος διατηρώντας το ισχυρό προβάδισμα έναντι της Νέας Δημοκρατίας.

Στην δημοσκόπηση της Metron Analysis γα τα «Παραπολιτικά» στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 37,2%(έκαναν δουλειά τα ψεκάσματα!) και ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 17,7%,(κομματόσκυλα) το Ποτάμι με 6,1%,( αποβλακωμένοι 100%) η Χρυσή Αυγή με 4,4%,(ναζι φασίστες γιατι το λένε οι Εβραίοι!!!!το μόνο ελληνικό κόμμα! ) το ΚΚΕ με 4,3%,(καθαροί εβραιοελληνες κομμουνιστές!) οι ΑΝΕΛ (γλείφτες της ελιτ!)με 3,2% και το ΠΑΣΟΚ(κομματόσκυλα) με 2,9%. Όσον αφορά την εκτίμηση ψήφου η διαφορά φθάνει το 23,6% με τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με 45% και την ΝΔ να ακολουθεί με 21,4%.

Σε σχέση με τη συνεχιζόμενη διαπραγμάτευση που διεξάγει η κυβέρνηση με τους Θεσμούς και το Eurogroup, το 59% των ερωτηθέντων δηλώνει ικανοποιημένο με τη ακολουθούμενη διαπραγματευτική τακτική, ενώ το 35% εκφράζει τη διαφωνία του. Ωστόσο, το 47% των ερωτηθέντων εμφανίζεται να θεωρεί ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να δεχθεί την πρόταση των δανειστών προκειμένου να συνεχιστεί η χρηματοδότηση και ο δανεισμός της χώρας, ενώ το 35% δηλώνει πως η πρόταση αυτή πρέπει να απορριφθεί.

Σε κάθε περίπτωση, το 79% τάσσεται υπέρ του ευρώ, ενώ μόνον το 19% προκρίνει τη λύση της επιστροφής στη δραχμή????

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΉ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΟ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications