Νεαρή καταδικάσθηκε σε φυλάκιση …ούρλιαζε και κραύγαζε κατά τη διάρκεια συνεύρεσης!
Νεαρή καταδικάσθηκε σε φυλάκιση …ούρλιαζε και κραύγαζε κατά τη διάρκεια συνεύρεσης

Σε φυλάκιση δύο εβδομάδων καταδικάστηκε μία «θερμόαιμη» Βρετανίδα καθότι κρίθηκε ένοχη γιατί: «ούρλιαζε και κραύγαζε κατά τη διάρκεια σ@ξουαλικής της συνεύρεσης» και για άλλες νυκτερινές ενοχλήσεις των γειτόνων της.

Όπως προέκυψε, πρόκειται για μία νεαρή γυναίκα η οποία είχε κληθεί στο παρελθόν να συμμορφωθεί για ανάλογες πράξεις.

Όμως, την Παρασκευή, η πρόεδρος του δικαστηρίου του Μπέρμιγχαμ αποφάσισε ότι η κατηγορούμενη, στην οποία είχε απευθυνθεί προειδοποίηση για αντικοινωνική συμπεριφορά, είναι υπότροπος, έπειτα από τις νέες καταγγελίες των γειτόνων της και σήμερα ανακοίνωσε την καταδίκη της στην ποινή φυλάκισης.

«Τις πρώτες ώρες της 29ης Ιανουαρίου 2015, και περί τις 5 τα ξημερώματα, η κατηγορουμένη υπήρξε ένοχη ουρλιαχτών και κραυγών κατά τη διάρκεια σ@ξουαλικής συνεύρεσης σε τέτοια ένταση που προκάλεσε την ενόχληση ενός γείτονά της», δήλωσε η δικαστής Εμμα Κέλι.

Η μήνυση κατατέθηκε από το δημοτικό συμβούλιο του Μπέρμιγχαμ κατόπιν καταγγελιών των κατοίκων του κτιρίου όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της γυναίκας.

«Μάς τρέλανε. Ολοι οι γείτονες συνασπιστήκαμε για να τη διώξουμε. Ανδρες έμπαιναν και έβγαιναν χωρίς διακοπή στο διαμέρισμά της. Μετά, κοιμόταν όλη τη μέρα. Αυτά ήταν τα δύο πιο φρικτά χρόνια της ζωής μου», δήλωσε μία γειτόνισα στην τοπική εφημερίδα Birmigham Mail.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications