“ZOΓΚΛΕΡ” ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ -ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ
“ZOΓΚΛΕΡ” ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ -ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ “ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΡΑΥΓΑΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ! ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ-ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν σε μια «εκκλησία» της Θεσσαλονίκης η οποία άνοιξε πρόσφατα και μπορεί να μην έχει πετύχει τον σκοπό της σε σχέση με τους πιστούς που θέλει να προσελκύσει (δηλαδή έλεος ποιος νοήμων άνθρωπος πιστεύει αυτές τις μπούρδες;), αλλά στα σίγουρα έχει καταφέρει να αναρτήσει τα πιο πετυχημένα τραγελαφικά βίντεο σε ολόκληρο το διαδίκτυο!

Δυστυχώς δεν πρόκειται για κάποιο κακόγουστο αστείο αλλά για μια ομάδα ανθρώπων που διοργανώνουν «θρησκευτικές συνεδρίες» προσελκύοντας «πιστούς» με το αζημίωτο, προκειμένου να τους θεραπεύσουν από τον σατανά που τους έχει κυριεύσει!

Οι υπόλοιποι φυσικά παρακολουθώντας αυτά τα βίντεο, που μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν δεν χρειάζεται να αναρωτιούνται αν είναι αληθινά ή σκηνοθετημένα. Από τους πρωταγωνιστές και μόνο που μοιάζουν με μαθητούδια από θεατρικές σχολές επιπέδου κάτι ανάμεσα σε «Οικογενειακές ιστορίες» και ριάλιτι σόου, βγάζεις εύκολα τα συμπεράσματά σου!

Τι είναι η Scoan Θεσσαλονίκης; Σιγά μην τους κάνουμε και διαφήμιση! Με λίγα λόγια όμως θα αναφέρουμε μερικά από αυτά που γράφουν στην ιστοσελίδα τους, σε δύο γλώσσες παρακαλώ! Αμ τι νομίζετε; Μπορεί να είναι ηθοποιοί της δεκάρας, αλλά το αγγλικό το κατέχουν! Μορφωμένοι άνθρωποι λοιπόν οι πρωταγωνιστές – ευαγγελιστές οι οποίοι καθοδηγούνται από κάποιον Προφήτη Τ.Μπ. Τζόσουα.

Με το χάρισμα της προφητείας λοιπόν ισχυρίζονται ότι θεραπεύουν από κατάγματα μέχρι καρκίνο! Τέσσερις από δαύτους έχουν λάβει το Θείο χρίσμα και κάθε βδομάδα στη Scoan σε διάφορες χώρες του κόσμου κάνουν τα δικά τους θαύματα! Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη έχουμε την τιμή να παρακολουθούμε τον Άνθρωπο της Σοφίας Χάρη Τσακωνίδη να βγάζει από τους δύστυχους δαιμονισμένους τα δαιμόνια με μερικές απλές ερωτησούλες! «Ποιος είσαι; Μίλααα! Γιατί μπήκες μέσα της; Έβγα όξω διαολεμένε» και άλλα τέτοια κουλά!

Ο Χάρης Τσακωνίδης επάνω και κάτω επί τω έργω… ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΜΙΛΑΑΑΑΑΑΑ

Η Scoan άνοιξε στη Θεσσαλονίκη μόλις πριν ενάμιση μήνα ενώ στις 19 Απριλίου η Συναγωγή Εκκλησία Όλων Των Εθνών όπως την ονομάζουν, φιλοξενούσε διάφορους πολίτες (κυρίως αλλοδαπούς) και πρόλαβε να κάνει αρκετά θαύματα και εξορκισμούς! Τα βίντεο (γιατί τραβάνε και βίντεο οι άνθρωποι, έχουν και μικρόφωνο για να μην χάνουν ούτε το ”και” του διαβόλου) στα σίγουρα θα μείνουν στην ιστορία!

Απολαύστε μερικά από τα τρομακτικά «διαμάντια» της Scoan που θα ζήλευε στα σίγουρα μέχρι και ο Στίβεν Κινγκ! Α και πριν τα βάλετε, απομακρύνετε για καλό και για κακό τα μικρά παιδιά από την οθόνη! Ποτέ δεν ξέρεις!

Βάι βάι μάνα μου! Ο Άνθρωπος της βλακείας, συγγνώμη Σοφίας εννοούσαμε, γιατρεύει μέχρι και κατάγματα! Φαντάζομαι για τις γυναίκες μπορεί να έχει και μενού για κυτταρίτιδα, ραγάδες κλπ! Διαολοπράγματα!
(ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ !!! ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications