Έκτακτο δελτίο χειραγώγησης καιρού (βίντεο)
Έκτακτο δελτίο χειραγώγησης καιρού (βίντεο)

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, όχι όμως ο κρατικός μετεωρολόγος, ο Αρναούτογλου… ξέχασε…

Σύμφωνα με αυτό, καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και χαλαζόπτωση αναμένεται να εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας σήμερα Τρίτη (30/06/2015) και αύριο Τετάρτη (01/07/2015).

Αναλυτικά:

Σήμερα Τρίτη (30/06/2015) αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, την Εύβοια και πιθανόν τις Σποράδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους ισχυροί όμβροι η καταιγίδες που πιθανόν να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Από τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Αύριο Τετάρτη (01/07/2015) κατά τόπους στα ηπειρωτικά και την Κρήτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές που πιθανόν να συνοδεύονται από ενισχυμένους ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Ο καιρός χειραγωγείται κι εσύ πρέπει να πας να ψηφίσεις ΝΑΙ ή ΟΧΙ σε αυτούς που σε ψεκάζουν, σου κλέβουν το ψωμί από τις ελληνικές καλλιέργειες, σου διαλύουν το μόνο σίγουρο έσοδο τον Τουρισμό. Τρέχαααα!!!!!!! Έχεις χάσει 100 ευκαιρίες μέχρι τώρα να σηκώσεις ανάστημα. Κάντε 101, σαν τα σκυλιά της Δαλματίας! Έτσι κι αλλιώς, δεξιά κι αριστερά @@ρια σαν σκύλο σε βλέπουν και σου πετάνε τώρα το κόκαλο του δημοψηφίσματος για να φύγει από πάνω τους η ευθύνη του φιλέτου! Τρέχαααα!!!

Δες πως σου χαλάνε τον καιρό και πως δουλεύει το HAARP. Οι εικόνες είναι από σήμερα το πρωί στο Βόλο, ενώ μάρτυρες είπαν ότι όλη νύχτα έβλεπαν αεροπλάνα να ψεκάζουν.

Δεν σου έχω πει να μην εμπιστεύεσαι πολιτικό που δεν παραδέχεται ότι γίνονται ψεκασμοί και να μην κάνεις ό,τι σου λέει; Ε… στο ξαναλέω!

Ούτε ΝΑΙ, ούτε ΌΧΙ και να πάνε να κουρεύονται. Να πάνε να τα πάρουν από αυτούς που κατάκλεψαν την Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια, τους Λάτσηδες και τους Βαρδινογιάννηδες που είναι μέρος της παγκόσμιας ελίτ που μας ψεκάζει.

Κατσαρίδα κομπάρσος του σάπιου πολιτικού συστήματος αρνούμαι να γίνω!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications