Αισχρή Daily Mail: Αηδιαστικό κολαστήριο η Κως για τους τουρίστες λόγω προσφύγων.
Αισχρή Daily Mail: Αηδιαστικό κολαστήριο η Κως για τους τουρίστες λόγω προσφύγων.

Σε ένα απίστευτο προκλητικό δημοσίευμα της κίτρινης και ολίγον ακροδεξιάς βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, παρουσιάζεται το μεταναστευτικό ζήτημα στην Κω μέσα από τα μάτια των Βρετανών τουριστών. Σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα, το δημοσίευμα τονίζει ότι οι «άνθρωποι με τις βάρκες», όπως τους αναφέρει, από τη Συρία και το Αφγανιστάν, έχουν μετατρέψει την Κω σε «αηδιαστικό κολαστήριο».

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι τη στιγμή που οι τουρίστες προσπαθούν να απολαύσουν τον ήλιο στις παραλίες, «πιο πέρα δεκάδες μετανάστες έχουν στήσει έναν καταυλισμό, κοιμούνται σε κούτες, με σκουπίδια να είναι σκορπισμένα παντού».

Σύμφωνα με μαρτυρίες που περιέχει το δημοσίευμα, η Anne Servante, μία νοσηλεύτρια από το Μάντσεστερ, δηλώνει ότι οι διακοπές της με το σύζυγό της στην Κω «μετατράπηκαν σε εφιάλτη καθώς απένταροι μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα διεκδικώντας άσυλο, κάθισαν έξω από το εστιατόριο τους και τους κοίταζαν καθώς έτρωγαν».

«Επισκεπτόμαστε το νησί εδώ και περίπου δέκα χρόνια. Μας αρέσει να τρώμε, να πίνουμε και να χαλαρώνουμε. Όμως φέτος η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική. Είναι βρώμικα και ακατάστατα. Και άβολα», δηλώνει.

.......σαν να έχει δίκαιο! είτε αρέσει στους ελληναραδες είτε όχι! ειδικά κατι που έγιναν ΣΥΡΙΖΑ (τους έκαναν με τόνους πλύσης εγκεφάλου και σήματα χαμηλής συχνότητας! απευθείας χειραγώγηση μυαλών! ξέρει η cia απο αυτά! ) και ετσι μέσα σε 2 χρονιά το κόμμα της ελίτ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ! ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ! ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΡΙΖΑ! ΚΤΛ ... ΚΤΛ! (όχι οτι τα αλλα δεν ήταν! ΠΑΣΟΚ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ made in cia τότε το 1973! που έκαναν κατάληψη εξουσίας στην Ελλάδα!) και να φανταστεί κάνεις οτι η ΣΩΤΗΡΙΑ για αποβλακωμένους ΣΥΡΙΖΑ έχει στενές σχέσεις με Αμερική! οπως και πήρε ο Ομπαμα τηλέφωνο για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ! ξεχάσαν οι νεοέλληνες οτι είχε πάει Αμερική να περάσει τεστ ο τσιπρακος για το αν κάνει για πρωθυπουργός ! κομματικό παιδί ΚΚΕ!

Όσο για αυτούς που ειναι υπέρ την πληρωμένης εισβολής λαθρο;;(ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!) οι ίδιοι ειναι ρατσιστές σε Ελληνες!(δείτε τους εδώ πόσο φιλεύσπλαχνοι ειναι!ΣΟΚ: Ένα βαγόνι γεμάτο ΝΕΚΡΟΥΣ στο ΜΕΤΡΟ της Αθήνας!!) για να μην πούμε για τους Εβραίους Ευρώπης! = κομμουνιστές! (ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΠΟΥΛΑ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΕΝΑΝ ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!! ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ!ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 40! )

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications