Λαθρομετανάστης ο Υπερτυχερός του Τζόκερ. Δεν φτάνει που κέρδισε, μας βρίζει κιόλας !!
Λαθρομετανάστης ο Υπερτυχερός του Τζόκερ. Δεν φτάνει που κέρδισε, μας βρίζει κιόλας !!!

22χρονος πακιστανός που βρίσκεται παράνομα στην χώρα ,βρισκόταν υπό μεγάλη πίεση λόγω των οικονομικών προβλημάτων τα οποία τον είχαν λυγίσει. Είχε πλέον αποφασίσει ότι δεν άντεχε άλλο και θα έβαζε τέλος στη ζώη του???άσχετα που δεν έχει αυτοκτονήσει ούτε ένας Πακιστανός πότε!.

Όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια γι’ αυτόν…Ένα δελτίο του Τζόκερ ήταν αυτό που του άλλαξε γνώμη και τον… έσωσε.

Ένα τυχερό δελτίο που που χάρισε 9 εκαττομύρια ευρώ, ποσό πολύ μεγάλο και πολύτιμο για εκείνον, τη συγκεκριμένη στιγμή της ζωής του.

Οπως δήλωσε ο ίδιος στις εφημερίδες , “Με αυτά τα λεφτά θα μπορέσω να φέρω την οικογένεια μου στην Ελλάδα και να ζήσουμε πλουσιοπάροχα. Ο Αλλάχ μου έστειλε αυτό το δώρο!’!! Κι εσύ ηλίθιε Νεοέλληνα πλήρωνε φόρους και ψήφιζε τα Λαμόγια !!!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αλ Ζαουάχρι δήλωσε:

-”Δεν μου αρεσει η Ελλάδα, εδώ τρώνε χοιρινό και οι γυναίκες κυκλοφορούν πολύ γδυμένες. Χαίρομαι όμως που κέρδισα τόσα λεφτά και τωρα δεν θα έχω ανάγκη να ξαναδουλέψω στα φανάρια”

deite-to.com Αν βέβαια, ευσταθούν όλα τα παραπάνω! καθώς το site ειναι μη έγκυρο!

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Τίποτα δεν κέρδισε όπως ποτέ κανείς δεν κερδίζει. Ειδικά τόσα λεφτά. Ενίοτε δίνουν μερικά χιλιάρικα σε κάποιους για να φαίνεται νόμιμη και πιστευτή η διαδικασία και να μην κινούν υποψίες. Αυτό που πραγματικά έγινε με τον πακιστανό είναι ένα τέχνασμα πειραματικού τύπου για να δημιουργήσουν στον Έλληνα κόμπλεξ κατωτερότητας και ανασφάλειας. Δημιουργούν ρατσιστικό ζήλο ώστε να αυξήσουν την αντιπάθεια μας για τους αλλοδαπούς και μετά να μα λένε ''ρατσιστές'' εφαρμόζωντας πάνω μας τον αντιρατσιστικό νόμο.

Peterείπε...

Μην βγάζετε ανόητες ειδήσεις.Λαθρο κέρδισε 9 εκατομμύρια ευρώ και ο ΟΠΑΠ ο μεγαλύτερος κερδοσκοπικός οργανισμός,θα επέτρεπε αυτό το ποσόν να δωθεί σε οποιοδήποτε τυχαίο τύπο.Σοβαρευτειτε λίγο εκεί μέσα καί μην ανεβάζετε ανοησίες.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications