Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει την ύπαρξη εξωγήινων στη Γη
Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει την ύπαρξη εξωγήινων στη Γη

Η συζήτηση γύρω από το αν υπάρχουν ή όχι εξωγήινοι έχει πάρει νέες διαστάσεις και ξετυλίγεται πάνω σε διαφορετικά επιχειρήματα τα τελευταία χρόνια.

Ιστορίες για εξωγήινους, UFO, αρχαίους αστροναύτες, εισβολές από (ή σε) άλλους πλανήτες και άλλα παρεμφερή είναι εξαιρετικά δημοφιλή από την αρχή της επιστημονικής φαντασίας και της σύγχρονης επιστήμης (για την ακρίβεια, και από πριν) μέχρι σήμερα.

Το 2000 οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, με επικεφαλής τον καθηγητή Jonathan Malkisom, πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία αναφέρθηκε η συγκλονιστική είδηση ότι οι εκπρόσωποι των εξωγήινων πολιτισμών εδώ και καιρό ζουν μεταξύ των ανθρώπων. Υιοθέτησαν ανθρώπινη εμφάνιση και παρακολουθούν στενά κάθε κίνηση μας.

Από τη δεκαετία του 1980, πολλοί άνθρωποι άρχισαν να ισχυρίζονται ότι όχι μόνο δεν είχαν δει την εμφάνιση ενός UFO στον ουρανό, αλλά είχαν βρεθεί μέσα σε αυτά τα αντικείμενα, και είχαν έρθει ακόμα και σε επαφή με τους εξωγήινους.

Υπάρχει μια περιοχή που λένε ότι έχει αρνητική ενέργεια, σαν να είναι καταραμένη. Οι παράξενες αυτές τοποθεσίες διάσπαρτες σε όλο τον κόσμο...είναι τόσο τρομερές, που μόνο λίγοι γενναίοι τόλμησαν να πάνε εκεί. Είναι σαν μια προειδοποίηση.

Μην πάτε εκεί όπου έρχονται οι εξωγήινοι και εγκαθίστανται. Πολλοί στον κόσμο πιστεύουν ότι μας έχουν επισκεφτεί στο παρελθόν εγωγήινα όντα. Κι αν είναι αλήθεια;

Δείτε το βίντεο- ντοκουμέντο που αναφέρεται στην ύπαρξη εξωγήινων στη Γη:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications