Σύρραξη στα Σκόπια- Νεκροί και τραυματίες! Σκηνικό πολέμου! (ΒΙΝΤΕΟ)
Σύρραξη στα Σκόπια- Νεκροί και τραυματίες! Σκηνικό πολέμου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντείνεται η σύρραξη στα Σκόπια σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες!

Στο νοσοκομείο των Σκοπίων έχουν μεταφερθεί με ελικόπτερα πάνω από 20 τραυματίες αστυνομικοί από τις συγκρούσεις στην αλβανόφωνη περιοχή του Κουμάνοβο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν και νεκροί.

Στην αλβανόφωνη συνοικία επικρατούν σκηνές χάους, με πυροβολισμούς από διάφορες μεριές και πυρκαγιές σε σπίτια, ενώ ο πληθυσμός παρακολουθεί έντρομος τις εξελίξεις!

Σύμφωνα, με τη «Ζουρνάλ», οι ένοπλοι ετοιμάζονται για επίθεση μετά το περιστατικό με την αιχμαλωσία των αστυνομικών, που συνέβη πριν λίγες μέρες.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας δήλωσε "ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας ξεκίνησαν το πρωί μεγάλη επιχείρηση, για τον εντοπισμό και την εξουδετέρωση τρομοκρατικής ένοπλης ομάδας, η οποία εισήλθε στην ΠΓΔΜ από «γειτονική χώρα» με σκοπό επιθέσεις σε κρατικούς θεσμούς"

"τουλάχιστον 70 ένοπολοι άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών" σημείωσε ο εκπρόσωπος και οι έλεγχοι σε σπίτια της συνοικίας για τον εντοπισμό συνεχίζονατι με αμείωτη ένταση!

Πρόκειται για τα σοβαρότερα επεισόδια από την λήξη των συγκρούσεων μεταξύ Αλβανών του UCK και του κρατιδίου απο το 2001! Συρράξεις που παραλίγο να διαλύσουν τη χώρα.

Η αστυνομία, συνεχίζει την επιχείρηση με τεθωρακισμένα και ελικόπτερα και απαγόρευσε στους κατοίκους να βγαίνουν από τα σπίτια τους ενώ διεκόπη και η πρόσβαση δημοσιογράφων στο σημείο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications