ΣΑΛΟΣ στην Πάτρα…Νιόπαντρη έπιασε τον σύζυγό της στο ντους με συγγενικό του πρόσωπο

Η νύφη γόνος γνωστής πατρινής οικογένειας… Ο γαμπρός επιστήμονας και μάλιστα ευκατάστατος…! Γνωρίστηκαν σε γάμο φιλικού ζευγαριού, ο άνδρας ενθουσιάστηκε και έβαλε σκοπό της ζωής του… να την κάνει γυναίκα του.

Το ζευγάρι βγήκε, γνωρίστηκε καλύτερα, αποφάσισε μετά από μήνες να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας! Ήταν τόσο ερωτευμένοι που όλοι… τους έφτυναν για να μην… τους ματιάσουν! Έφτασαν λοιπόν στο σημείο να διοργανώσουν έναν υπέρλαμπρο γάμο και όλοι πίστευαν ότι ο βίος τους θα ήταν πραγματικά ανθόσπαρτος…! Όποιος πήγε στον γάμο, αυτό θα καταλάβαινε! Έμοιαζαν τόσο ταιριαστοί και οι δυό τους!

Όμως δυστυχώς τα πρώτα σύννεφα φάνηκαν κατά τη διάρκεια του γαμήλιου ταξιδιού, όταν ο γαμπρός άρχισε να αναφέρει κάποια περίεργα πράγματα σε σχέση με λατρεμένο του συγγενικό πρόσωπο! Εξ αγχιστείας συγγενικό. Επρόκειτο για άτομο… που τον είχε μεγαλώσει! Στο οποίο έδειξε να έχει αδυναμία σε σημείο που να συζητά με την γυναίκα του το ενδεχόμενο… να μείνει μαζί τους ένα Σαββατοκύριακο, γιατί… δύσκολα το αποχωρίστηκε και του λείπει!

Η γυναίκα όπως ήταν φυσικό… δεν ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο, όμως υποχώρησε για να μην στενοχωρήσει τον άνδρα της. Μόνο που το συγγενικό πρόσωπο ολοένα και πιο συχνά ερχόταν στο σπίτι τους γεγονός που προκάλεσε την περιέργεια και έβαλε σε υποψίες την νύφη! Έτσι ενώ όλα φαίνονταν μια χαρά, μια μέρα γύρισε απροειδοποίητα στο σπίτι και τους τσάκωσε σε ερωτικές περιπτύξεις (και μάλιστα με ερωτικά βοηθήματα) στο ντους…!

Το τι έγινε… δύσκολα περιγράφεται! Η νύφη έβαλε τις φωνές, εξ αγχιστείας συγγενικό πρόσωπο και γαμπρός… προσπάθησαν να κρυφτούν από την ντροπή της, όμως η γυναίκα άρχισε να τα κάνει γυαλιά καρφιά μέσα στο σπίτι! Μάζεψε τα πράγματά της, και γύρισε και πάλι στους γονείς της, προσπαθώντας να συνέλθει από το ισχυρό σοκ…! Ο γάμος της είχε κρατήσει 23 ημέρες και κάτι ώρες! Όσον αφορά στο διαζύγιο, θα βγει συναινετικό, αφού η κοπέλα δεν θέλει να δοθεί συνέχεια! Ωστόσο ο γαμπρός έχει γίνει ρόμπα σε όλη την Πάτρα (τουλάχιστον στον κύκλο τους).

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο πρώην σύζυγος εξακολουθεί και την «πολιορκεί» στενά και αυτή για να τον αποφύγει έκανε ασφαλιστικά μέτρα..

Πηγή: Dete.gr , crashonline.gr

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ΠΟΛΎ ΑΠΛΆ Ο ΚΎΡΙΟΣ ΑΥΤΌ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΓΛΊΤΩΣΕ ΓΡΉΓΟΡΑ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications