Γυναίκα  στην Βρετανία ισχυρίζεται ότι φωτογράφησε μια πραγματική νεράιδα σε ένα δάσος στο Ηνωμένο Βασίλειο!
Γυναίκα  στην Βρετανία ισχυρίζεται ότι φωτογράφησε μια πραγματική νεράιδα σε ένα δάσος στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν υπάρχουν νεράιδες; Οι νεράιδες θεωρούνται πνευματικά όντα που είναι δύσκολο να δούμε, αλλά είναι πάντα γύρω μας, ειδικά στη φύση. Οι νεράιδες είναι υπερφυσικά όντα με μαγικές δυνάμεις και υπάρχουν στην ελληνική και ρωμαϊκή λογοτεχνία και μυθολογία, σε μεσαιωνικούς θρύλους και σε σπάνιες σύγχρονες ιστορίες.

Παρά το γεγονός ότι οι νεράιδες φαίνεται να είναι σαν τους ανθρώπους, που συνήθως είναι σε θέση να πετάξουν, έχουν πρόσβαση σε διάφορες διαστάσεις και ακόμα και να προβλέψουν το μέλλον.

Στο "The Great" Εγκυκλοπαίδεια των νεράιδων ,ο συγγραφέας Pierre Dubois τις περιγράφει ως αιώνιες "άνθρωποι, όμορφα κορίτσια, παράνυφες, και ευλογημένες. Αυτά τα όντα κυβερνούν τη γη, τη φωτιά και το νερό,έχουν την προστασία των δασών,και τα ζώα, και στα χέρια τους είναι οι ψυχές όλων των πλασμάτων » .

Οι ειδικοί λένε ότι όταν πρόκειται κάποιος να προσελκύσει νεράιδες, πρέπει πραγματικά να είναι πρόθυμος να ανοίξει το μυαλό του!! διότι πιθανότητα είναι παρούσες σε όλα τα μέρη της Μητέρας Γης. Αλλά υπάρχουν ενδείξεις για την ύπαρξή τους;

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό θα μπορούσε να βρεθεί σε μια πρόσφατη φωτογραφία από μια γυναίκα στην Βρετανία, και φαίνεται να δείχνει μια πραγματική νεράιδα! που βγήκε απο κάποιο παραμύθι.

Νέα στοιχεία για την ύπαρξη των νεράιδων
Η Λίζα Wildgoose, η οποία εργάζεται ως φωτογράφος στο Νορθάμπτον στην Αγγλία, ήταν στο δάσος Bluebell κοντά στο Towcester, για τη λήψη φωτογραφιών του γοητευτικού δάσους. Ωστόσο, όταν επέστρεψε στο σπίτι του για να ελέγξει τις εικόνες των διαφόρων λουλουδιών έμεινε έκπληκτη όταν είδε μια μυστηριώδη φιγούρα σε μια από τις φωτογραφίες.

Σε ένα μήνυμα στο Facebook σχετικά με την αινιγματική φωτογραφία που ανέβασε.
"Τι στο διάολο θα μπορούσε να είναι η μυστηριώδης φιγούρα;» συλλογίστηκε η Λίζα. "Ήμουν πολύ έκπληκτη και φοβισμένη στην αρχή. Νόμιζα ότι ήταν μάλλον μια μύγα ή ένα εξωτικό έντομο, αλλά όταν το πρόσεξα καλύτερα, δεν είχα καμία αμφιβολία. "

υπάρχουν νεράιδες στην πραγματικότητα

Έτσι η φωτογραφία της Λίζα Wildgoose δείχνει ότι υπάρχουν νεράιδες στην πραγματικότητα μας; Δυστυχώς, η εικόνα της Lisa δεν έχει θεωρηθεί ως αδιάσειστη απόδειξη της ύπαρξής τους, αλλά κανείς δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει ποιο είναι το παράξενο σχήμα κοντά στο λουλούδι.

Στην Αγγλία δεν ειναι η πρώτη φορά που έχει βρεθεί και γίνει εσκεμμένη απόκρυψη στοιχείων οτι υπάρχουν! Η ΝΕΚΡΗ ΝΕΡΑΙΔΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ! ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΉ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΜΑ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΤΟ ΜΠΑΛΩΣΑΝ Οι ακτίνες Χ του πλάσματος αποκαλύπτουν ανατομικά ίδιο σκελετό με εκείνη ενός παιδιού.Τα οστά, ωστόσο, είναι κοίλα όπως εκείνες ενός πουλιού που τους καθιστούν ιδιαίτερα ικανά στο να πετάνε!!

Άντε τώρα να εξηγήσεις στους θνητούς οτι, οτι έχουν βαφτίσει μύθο ήταν κατι που υπήρχε και το έχουν δει!! στην παγκόσμια ιστορία!(όταν αλλάζουν την ιστορία σε μύθο!)..Στο παρελθόν αυτού του πλανήτη αναπτύχθηκαν -και καταστράφηκαν-τέτοιοι πολιτισμοί (κι όχι μόνο ένας), που οι συμβατικοί επιστήμονες του "βαράω προσοχή στις οδηγίες των διαμορφωτών της πραγματικότητας" τρομάζουν περισσότερο κι από τους απλοϊκούς ανθρώπους!Η γραμμική εξέλιξη της ανθρώπινης Ιστορίας ουδεμία σχέση έχει με την αλήθεια

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications