6,3 εκατ. ευρώ για τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου - Εσύ Έλληνα Mακακα πλήρωνε ΕΝΦΙΑ και χαράτσια!
6,3 εκατ. ευρώ για τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου - Εσύ Έλληνα Mακακα πλήρωνε ΕΝΦΙΑ και χαράτσια!

Ενώ συνεχίζεται η αντισυνταγματική αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή από το Καθεστώς των διεφθαρμένων, τα κόμματα του λεγόμενου «δημοκρατικού» τόξου θα μοιραστούν το ποσό των 6,3 εκατομμυρίων ευρώ με την υπ΄ αριθμ. 18099/2015 απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Ν. Βούτση, η οποία υπογράφτηκε την 27η Μαΐου 2015!

Το ανωτέρω ποσό αφορά κρατική οικονομική ενίσχυση ( α' δόση για το έτος 2015) στα πολιτικά κόμματα και στους συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων. Η κρατική επιχορήγηση μάλιστα δικαιολογείται ως «οικονομική ενίσχυση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς».

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι για να «επιμορφωθεί» ο Ελληνικός Λαός για την αναγκαιότητα του «έντιμου συμβιβασμού» με τους διεθνείς τοκογλύφους, η ΝΔ θα εισπράξει 1.766.935 ευρώ, ο Σύριζα 1.617.766, το πεθαμένο μα άθαφτο κλεφτοΠΑΣΟΚ 746.339, ενώ θα έχει και λαμβάνειν ως «Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη» άλλες 84.776 ευρώ!

Παρομοίως, η ανύπαρκτη ΔΗΜΑΡ (του «σύντροφου» Κουβέλη) θα λάβει 421.638 ευρώ, οι συγκυβερνώντες με την αριστερά ΑΝ.ΕΛ 489.399 ευρώ και το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας θα εισπράξει 412.124 ευρώ για να συντηρεί τους συνδικαλιστές και τα ΚΝΑΤ!

Όσο τα κόμματα της σήψης και της σαπίλας θα κάνουν χρυσές δουλειές με τα εκατομμύρια των Ελλήνων φορολογουμένων, οι Έλληνες θα καλούνται να πληρώσουν δυσβάσταχτους φόρους και επιπλέον μέτρα με το Νέο Μνημόνιο, φόρους και μέτρα την πληρωμή των οποίων η «λαοφιλής» κυβέρνηση της αριστεράς χαρακτηρίζει με θράσος χιλίων πιθήκων ως «πατριωτικό καθήκον»!

http://greekactive.blogspot.gr/

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Η δημοκρατία είναι sic, δηλαδή κοστίζει

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications