Μυστηριώδες αντικείμενο εντοπίστηκε στο Google Moon υποψίες για εξωγήινη βάση!
Μυστηριώδες αντικείμενο εντοπίστηκε στο Google Moon

Τι είναι αυτό το μυστηριώδες αντικείμενο που εντοπίστηκε στο Google Moon;

Η τριγωνική αυτή «ανωμαλία» του φυσικού περιβάλλοντος της σελήνης αποτελείται από επτά σειρές φώτων σαν τελείες και σε ίσες αποστάσεις μεταξύ τους. (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ με το μυστηριώδες αντικείμενο):

Γνωστές Ιστοσελίδες UFO παγκοσμίως έχουν υποστηρίξει πως πρόκειται για εξωγήινη σεληνιακή βάση ή διαστημόπλοιο. Μπορεί ο καθένας που διαθέτει «Google Moon» (επέκταση του Google Earth), να το εντοπίσει και να το δει στις συντεταγμένες 22042’38.46N και 142034’44.52E.

Το ουράνιο αυτό μυστηριώδες αντικείμενο παρατηρήθηκε από έναν ερευνητή παραφυσικών, γνωστό μόνο ως WowForReel, ο οποίος δημοσίευσε το παραπάνω βίντεο στο YouTube μαζί με ένα μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο, με τίτλο: Alien base on Moon.

Είναι μέρος εξωγήινου διαστημόπλοιου που βρίσκεται κάτω από τη σκόνη του φεγγαριού; μία μυστική βάση της σελήνης φτιαγμένη από τον άνθρωπο; ή ένα σφάλμα απεικόνισης των χαρτών της Google και της ΝΑΣΑ; Η παραφιλολογία και η συνωμοσιολογία έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις τελευταία σχετικά με τις αμφιλεγόμενες αυτές εικόνες που φαίνεται να δείχνουν κάτι ανεξήγητο στην επιφάνεια της σελήνης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tech and Gadget News:

Το γιγαντιαίο αυτό σχήμα πάνω στον χάρτη φαίνεται πραγματικά σαν την αιχμή ενός τεράστιου, τριγωνικού σχήματος πλοίου ή βάσης, παρόμοιο με την σούπερ μυστική τεχνολογία αεροσκαφών stealth, με την διαφορά μόνο, ότι το συγκεκριμένο είναι πολύ μεγαλύτερο από κάθε αεροσκάφος που κατασκευάστηκε ποτέ στη Γη.

Τα διαστήματα εξάλου ανάμεσα στα κυκλικά σχήματα που συνθέτουν τα επτά σημεία στο τρίγωνο του αντικειμένου φαίνεται να είναι σχεδιασμένα και υπολογισμένα με έξυπνο τρόπο. Μέχρι σήμερα, καμία άλλη παρόμοια θέαση δεν έχει ποτέ ανακαλυφθεί που να ταιριάζει με αυτό το σχήμα στο φεγγάρι, ή οποιοδήποτε άλλο πλανήτη μέσω δορυφόρου ή διερευνητικού ρομπότ rover.

Ο χρήστης του YouTube WowForReel ισχυρίζεται πως: Η ανωμαλία αυτή είναι τόσο τεράστια, που είναι πιθανό να είναι κάποιο είδος σεληνιακής βάσης που χρησιμοποιείται ως εγκατάσταση, αποθήκευση ή δρομολόγηση εξωγήινων διαστημοπλοίων. Ο ίδιος χρήστης του YouTube ισχυρίζεται, επίσης, πως έχει βρει ένα παρόμοιο μυστηριώδες αντικείμενο στη Γη, η οποία βρίσκεται κάτω από τον πάγο στην Ανταρκτική και έχει επίσης τριγωνικό σχήμα, με διαστάσεις 125 x 90 μέτρα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications