Ελληνίδα τραγουδίστρια κάνει «σουξέ» στην Πάτρα με 400 ευρώ στον… χώρο σου!
Ελληνίδα τραγουδίστρια κάνει «σουξέ» στην Πάτρα με 400 ευρώ στον… χώρο σου!

«Σκάνδαλο» με ή χωρίς εισαγωγικά έχει προκαλέσει στον ανδρικό πληθυσμό της Πάτρας γνωστή τραγουδίστρια που για 400 ευρώ μοιράζεται τη νύχτα με τον τυχερό που θα της τα δώσει.

Όπως γράφει το πατρινό σάιτ dete.gr, με το γλαφυρό του ύφος, μπορεί λοιπόν η οικονομική ύφεση να… εξαφάνισε τους μεγάλους «χορηγούς», αυτούς δηλαδή εκείνους που κάποτε πλήρωναν πολλά για να «γευθούν» την αοιδό και στο κρεβάτι τους (μετά την εμφάνισή της στην πίστα), όμως κάποια «άτακτα» κορίτσια συνεχίζουν τη ροζ δράση τους!

Πληροφορίες αναφέρουν πως εντυπωσιακή αοιδός, η οποία κατά την φετινή χειμερινή σεζόν εμφανίζεται σε κέντρο διασκέδασης της Πάτρας «τσιμπάει» πελάτες έναντι του χρηματικού ποσού των 400 ευρώ!

Αυτή είναι η ταρίφα των «ροζ» ραντεβού που κλείνει με τους θαμώνες του κέντρου οι οποίοι στη συνέχεια μετατρέπονται και σε πελάτες της! Αν και η πρωταγωνίστρια του ρεπορτάζ, κινείται υπό άκρα μυστικότητα, την πάτησε από κάποια στόματα που «άνοιξαν»!

Τι είχε συμβεί; Κάποιοι που πλήρωσαν το 400άρι για να απολαύσουν μία βραδιά μαζί της, άρχισαν να συζητούν… για τις επιδόσεις της! Γιατί βλέπετε εκτός από φωνή έχει και… κορμί! Και μάλιστα κορμί που κάνει… θαύματα!

Οι συζητήσεις και τα κους κους αρκετά, έτσι πολλοί πλέον γνωρίζουν ότι η συγκεκριμένη αοιδός εκτός από νυχτοκάματο λαμβάνει και… ξημερωκάματο, αφού συχνά πυκνά κατεβαίνει από την πίστα και… ανεβαίνει σε κρεβάτι!

Προ δύο ετών, αναφέρει το dete, είχαμε ασχοληθεί και με μία ακόμη αοιδό που είχε πολλές επιδόσεις στα ροζ ραντεβού! Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως τα όσα έκανε είχαν φθάσει και στα αυτιά του πατέρα της, ο οποίος έκανε το παν… για να τη σταματήσει από την δουλειά! Η όμορφη νεαρή χάθηκε από τις πατρινές πίστες, κάποιοι λένε όμως… ότι μπορεί και να επιστρέψει!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications