Το μυστήριο πίσω από τις πληγές που έχουν σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους! κατά περιόδους!
Το μυστήριο πίσω από τις πληγές που έχουν σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους! κατά περιόδους! είμαστε κοντά στην επόμενη!

Αν ρίξουμε μια προσεκτική ματιά στην ιστορία της ανθρωπότητας θα δούμε ότι οι κοινωνίες δεν έχουν μείνει ανενόχλητες για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.Είτε απο πολέμους ή απο μυστηριώδης και ανεξήγητη πληγές.Είναι αυτές οι πληγές τυχαίο γεγονός ή κάτι πιο σκοτεινό της προκαλεί; Ας δούμε τι μας διδάσκει η ιστορία σχετικά με τις καταστροφικές πληγές που έχουν έρθει στην ανθρωπότητα.

Κατά την περίοδο πριν από τον Χριστό, κάθε μια πληγή που ερχόταν στους ανθρώπους πάντα θεωρείται μια πράξη του Θεού (ή Θεών). Σε όλες τις μυθολογίες και θρησκείες ήταν πάντα πράξη απο τον θεό! ετσι νόμιζαν.

Από τις πιο διάσημες πληγές, ήταν οι επτά πληγές της Αιγύπτου, που ο Θεός μέσω του Μωυσή, έριξε στην αιγυπτιακή αυτοκρατορία κατά τη διάρκεια της διάσημης Εξόδου των Ισραηλιτών από την Αίγυπτο . Οι επτά πληγές, σύμφωνα με την Αγία Γραφή δείχνουν μια σαφή και σκόπιμη παρέμβαση του Θεού με έναν συγκεκριμένο στόχο - να βοηθήσει τους οπαδούς του και να δείξει τη δύναμή του σε εχθρούς.

Μια άλλη περίπτωση ήταν η πανούκλα (προ Χριστού), η πανούκλα των Αθηνών που πραγματοποιήθηκε περίπου το 430 π.Χ. κατά το δεύτερο έτος του Πελοποννησιακού πολέμου και σε μια κρίσιμη φάση, όταν οι Αθηναίοι ήταν έτοιμοι να κερδίσουν τον πόλεμο - το αποτέλεσμα αλλάξει την πορεία των γεγονότων .

Ήταν μια εποχή όπου η αρχαία ελληνική θρησκεία δεν έχει τόση επιρροή, οι άνθρωποι ήταν άπιστοι και οι Θεοί φαίνεται να έιχαν εγκαταλείψει τους Έλληνες. Σύμφωνα με το μαντείο των Δελφών, ο ίδιος ο Απόλλων ήταν υπεύθυνοι για την ασθένεια που έπληξε τους στρατιώτες της Σπάρτης αντί της Αθήνας.Ο ιστορικός Θουκυδίδης αναφέρεται στην πανούκλα της Αθήνας εκτενώς στα γραπτά του.

Μετά Χριστόν μία από τις σημαντικότερες πληγές ήταν ο Ιουστινιανή πανούκλα που έπληξε τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία κατά τη βασιλεία του Ιουστινιανού, ένας από τους πιο ισχυρούς αυτοκράτορες της Βυζαντίου. Η πανούκλα συμπτωματικά συνέβη κατά τη διάρκεια που ήταν στα σχέδια του Ιουστινιανού να ξεκινήσει μια σειρά από στρατιωτικές εκστρατείες (γενοκτονία) για να διεκδικήσει τη γη που κάποτε ήταν της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, στα μέσα του έκτου αιώνα π.Χ., όταν μια θανατηφόρα ασθένεια εμφανίστηκε.

Οι νομοτέλειες της πανδημίας αριθμούνται μεταξύ 25 και 100 εκατομμύρια στην Ευρώπη και την Ασία. Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι η πανούκλα πιθανώς προκλήθηκε από βακτήρια, τα ίδια βακτήρια που είναι επίσης συνδεδεμένα και σε άλλες πανδημίες, συμπεριλαμβανομένου της μετέπειτα Μαύρου Θανάτου.
Ωστόσο, είναι άγνωστο πώς εμφανίστηκε αυτό το βακτήριο. (μια εξήγηση)

Ιστορικές αναφορές της εποχής εκείνης αναφέρουν μια σειρά από ασυνήθιστα εναέρια φαινόμενα που έλαβαν χώρα κατά τη στιγμή που η πανούκλα χτύπησε. Ένας από τους ιστορικούς, τεκμηριώνει μια σειρά από φαινόμενα κατά τη διάρκεια της πανούκλας συμπεριλαμβανομένων λαμπερά φώτα που εμφανίζονται γύρω από τον ήλιο και ο ουρανός να είναι σαν φωτιά!.

Άλλες αναφορές από τη Γαλλία έλεγαν για Έντονα φωτιζόμενο νυχτερινό ουρανό σαν να ήταν ημέρα και ένα τεράστιο τέρας «δράκος» πέταξε μέσα στην πόλη απο την θάλασσα τότε ξέσπασε η πανούκλα στην περιοχή,κάποια από αυτά τα γεγονότα δεν έχουν εξηγηθεί. Θα μπορούσε να είναι μετεωρίτες που έπεσαν στη Γη φέρνοντας μαζί τους θανατηφόρα βακτήρια και οι ιούς; Ή μήπως ήταν η συνειδητή παρέμβαση των «θεών» για να τιμωρήσει την ανθρωπότητα και να αλλάξει την ιστορία, όπως έγραφαν στο παρελθόν;

Αργότερα, ο Μαύρος Θάνατος ήταν μια άλλη μεγάλη πανούκλα που εμφανίστηκε μεταξύ 1347 και 1350 και διήρκεσε μέχρι τα τέλη του 1600. Συνολικά έχει σκοτώσει πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώπους. Ο Μαύρος Θάνατος ξεκίνησε στην Ασία και στη συνέχεια εξαπλωθεί στην Ευρώπη. Ένα από τα περίεργα χαρακτηριστικά του Μαύρου Θανάτου είναι ότι διαδόθηκε με τέτοια ταχύτητα και με τρόπους που φαίνεται αδύνατο!!! δεδομένης της έλλειψης των αεροπορικών ταξιδιών σε εκείνες τις ημέρες.

Η πληγή φαίνεται να εμφανίζονται ανεξήγητα και ταυτόχρονα σε πολλές διαφορετικές περιοχές. Οι περισσότερες από τις ιστορικές αναφορές για την πανούκλα, λένε για περίεργη ομίχλη που προηγήθηκε της επιδημίας. Ταυτόχρονα παράξενα λαμπερά φώτα στον ουρανό, θα πρέπει να σημειωθεί οτι οι αναφορές αυτές ήταν από πολλαπλές τοποθεσίες. Πριν από την πρώτη επιδημία της πανούκλας, πολλοί κομήτες είχαν παρατηρηθεί πάνω από την Ευρώπη. Και πάλι έχουμε την ίδια μορφή με την πανούκλα του Ιουστινιανού: παράξενα φαινόμενα που συνοδεύουν την πανούκλα. Φυσικά αυτή η μάστιγα αποδόθηκε στην οργή του Θεού.

Οι πληγές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο είναι μόνο μερικές. Ωστόσο, έχει γίνει φανερό ότι κάτι δεν είναι σωστό και το σχέδιο (του θεού!)συνεχίζει να επαναλαμβάνεται,και το συμπέρασμα ειναι αρκετά ανησυχητικό καθώς μάλλον είμαστε κοντά στην επόμενη πληγή!η άπλα γίνεται με πιο εξελιγμένο τρόπο σήμερα; ο στόχος απο παλιά ήταν η μείωση πληθυσμού!
Η πρώτη από τις 10 εντολές της νέας τάξης, είναι ξεκάθαρη στις λίθινες πλάκες της Ατλάντα (ΗΠΑ): Μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού στα 500.000.000 το πολύ!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications